Un sòlid Morella guanya el seu tercer partit consecutiu

1 comentari

comarquesnord.cat, Benassal
» diumenge, 22 de gener de 2012

El Morella FC continua l’espectacular inici de 2012 amb una nova victòria, la tercera consecutiva, front al CD Benicarló. Els morellans no van donar opció al conjunt visitant i guanyarien de forma molt clara i sòlida al rival en el primer partit de la segona volta. A la primera jornada, un Benicarló més efectiu i en forma que l’actual guanyaria al Morella per 2-0. En una vesprada molt agradable, en un temps impropi d’esta època de l’any, i amb molt ambient, el marc era perfecte per a un partit de futbol. Abans de començar, el Morella va reconèixer la tasca de Juanjo Martorell, actual entrenador del Benicarló, que va ser el míster amb el que els morellans pujarien per primera vegada a la història a primera regional. El president del club, Rafael Ripollés, junt a l’entrenador, Diego Boix, van ser els encarregats de lliurar-li un quadre amb un gran escut del Morella.

El partit arrancaria amb els locals amb ganes de portar la iniciativa i creant molt de perill des del primer minut, buscant balons a l’esquena dels defensors rivals que es van veure desbordats pel joc morellà. Fruit del domini i la velocitat dels seus atacants anirien aplegant les primeres ocasions. Al quart d’hora, a pilota parada, aplegaria el primer gol fet per Moles de cap, rematant una falta treta per Mario. El conjunt local va seguir dominant i a la contra Josema faria prop del descans el 2-0, definint a la perfecció un 1 contra 1 amb molta calma i aprofitant una excel·lent assistència de Jordi. Així s’aplegava al descans.

Al principi de la represa es viuria una jugada que hagués pogut ser clau amb l’expulsió de Marc Monfort per doble groga. L’arbitratge no va ser massa encertat, però el Morella no ho notaria, a pesar de jugar en 10 tota la segona part. Als 10 minuts, Mario marcaria el 3-0 en una nova contra perfecta. Els benicarlandos farien el 3-1 a l’eixida d’un córner en un moment d’incertesa i que hagués pogut ficar als visitants per buscar un resultat més positiu. Però als dos minuts, Moles tornaria a marcar en un contraatac. Destacar que Moles s’ha retrobat amb el gol, un fet molt important per als morellans. A la darrera jugada del partit, el Benicarló va fer el definitiu 4-2 amb un penal discutit.

Amb la victòria, el Morella és 8é classificat amb 24 punts a 10 de distància del descens marcat pel San Pedro B que va guanyar el seu partit 0-3 al camp del Sant Mateu. La propera jornada els morellans jugaran al camp de l’Alcalá.