El Cine Municipal Montecarlo de Valderrobres tancarà les portes esta setmana


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» divendres, 27 de gener de 2012

Lo Cine Municipal Montecarlo de Valderrobres tancarà les seues portes este mes de gener i este cap de setmana es farà l’últim passe amb la pel·lícula èpica ‘Immortals’. Després de dos anys de gestió municipal, lo Cine Montecarlo tancarà de cara al públic davant lo cost inassumible que genere per a les arques municipals. Lo cost de manteniment, la llum, lloguer de pel·lícules, canons d’autor, però sobretot lo lloguer del local (lo cine és de titularitat privada) ha fet prendre esta “delicada”decisió a l’Ajuntament de Valderrobres.

Segons van explicar des del consistori, “los costos de manteniment, de la llum o les pel·lícules cada vegada eren més grans”. Lo primer any de gestió municipal se van registrar pèrdues, uns resultats que, però, eren assumibles. De fet, des de l’Ajuntament de Valderrobres en cap moment se va buscar un benefici, sinó oferir el cine “com un servei més de cara als veïns” i també la gent de la comarca. Este segon any, los resultats encara han estat més justos, i el consistori ha pres la dura decisió de tancar les portes.

Tot i el tancament del Cine Municipal, l’Ajuntament de Valderrobres se plantege mantindre el Cine Club i oferir projeccions per als veïns del poble. Este servei, però, no s’oferirie a les instal·lacions dels cines, sinó que es traslladarien al ‘Hogar del Jubilado’. Al llarg d’estos dos anys, lo consistori de Valderrobres ha ofert un servei molt digne en quant a quantitat i qualitat de les pel·lícules, per on han passat les estrenes més importants del 2010 i el 2011, així com també oferie abonaments als seus clients per un servei més econòmic.

Més informació: |