La Bebeteca de Vilafranca acull noves activitats


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 28 de gener de 2012

La Bebeteca és un dels serveis que ofereix la Biblioteca Municipal de Vilafranca, on es reuneixen un dia a la setmana els xiquets i xiquetes menuts del municipi acompanyats per pares i mares per passar una estona diferent, que gira al voltant dels comptes, els llibres i les històries. La Bebeteca compta amb una gran acceptació i els dimarts per la vesprada de 6 a 8, ompli d’alegria les dependències de la Casa de Cultura amb la presència de tants xiquets. El seu gran objectiu és començar a iniciar als més menuts en l’hàbit lector.

Periòdicament es programen diferents activitats com contacontes o jocs al voltant dels llibres que existeixen en aquest espai. En aquesta oportunitat, dos joves vilafranquines, Alba i Ana han preparat un joc per als xiquets i xiquetes de 5 anys, barrejat amb cançons interpretades pels menuts i sempre deixant lloc també per a l’inventiva dels xiquets.

Els dimarts, a l’horari habitual de la Bebeteca també es solen fer activitats obertes a tots els menuts de Vilafranca, omplint-se sempre l’espai. En aquest cas s’ha preferit fer els jocs per a una edat concreta i possiblement el proper dijous es realitze un altra, prou semblant, per als xiquets i xiquetes de 4 anys.

També s’aprofita per animar a la gent que tinga ganes de preparar activitats per als menuts, que l’espai de la Bebeteca està obert a qualsevol iniciativa i sugerència.

A la Biblioteca de Vilafranca es valora molt positivament l’experiència de la Bebeteca i del gran èxit amb el que està comptant des de la seua inauguració, en una aposta d’ampliació de serveis de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Més informació: |