La Vall del Tormo treballarà en la xarxa d’aigües i paviment del Carrer Major


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, La Vall del Tormo
» divendres, 27 de gener de 2012

Lo municipi de la Vall del Tormo treballarà en la substitució de la xarxa i de les tomes d’aigua del carrer Major, així com també en transformar-lo en un vial rústic mitjançant un nou llambordinat. D’esta forma, lo poble del Matarranya amplie a nous carrers lo projecte continuista de millorar les xarxes d’aigua dels carrers del casc històric i donar-los a la vegada un aspecte més rústic. De fet, si fa un any se va treballar en carrers com lo de Sant Roc o la Plaça Major, ara es farà una fase del Carrer Major.

Segons va explicar l’alcalde de La Vall del Tormo, José Miguel Timoneda, “se tracte d’un projecte continuista” i esta obra es tirarà endavant a través del PAEM, que conste d’un finançament definitiu de 50.000 euros. De fet, lo propi alcalde de La Vall va defensar que “ho basarem tot durant estos anys en acabar la connexió d’aigües, que ara mateix està deteriorada, i la substitució del paviment”, de tal forma que desapareixeran les superfícies de formigó en favor d’un casc històric municipal molt més rústic.

Los resultats s’han vist clarament en altres carrers del poble on s’ha treballat al llarg del passat 2011, com ara la Plaça Major, on llueix també l’escut de la vila. A la vegada que se substitueix i millore la xarxa d’aigües, lo nou aspecte que presenten los carrers, també ho volen convertir en un reclam turístic i aprofitar la bellesa del poble. Una vegada estiguen finalitzades les obres de xarxa d’aigües i paviment del Carrer Major, només quedaran los carrers Primo de Rivera, Mosén León i Moscardó per posar fi a este projecte continuista.

Més informació: |