El Morella té aquest diumenge un partit complicat a Alcalà, ja que el conjunt local és un equip experimentat a la categoria


comarquesnord.cat, Els Ports
» dissabte, 28 de gener de 2012

El Morella té aquest diumenge un partit complicat a Alcalà, ja que el conjunt local és un equip experimentat a la categoria. El Cinctorrà jugarà a casa amb la ressaca del Sant Antoni, entre altres cites esportives del cap de setmana.

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 17ª JORNADA. C.F. ALCALÀ – MORELLA F.C.
» Diumenge 29 Gener. Camp ‘San Fernando’ Alcalà. 16h.
El Morella visita el camp de l’Alcalà en un moment fantàstic, després de sumar 3 victòries de manera consecutiva als 3 encontres que es porten jugats al 2012. Aquest fet ha situat l’equip de Diego Boix a la vuitena posició amb 24 punts, a 10 punts de la permanència. Partit complicat a Alcalà, ja que el conjunt local és un equip experimentat a la categoria i que ocupa la sisena posició a la classificació i ve de guanyar 1-2 al camp del Canet. El Morella FC no podrà comptar amb Monfort ni Carni, sancionats després del darrer partit, mentre que Víctor i Carles estan fent una ‘mini-pretemporada’ per acabar de recuperar-se de les seues lesions.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 17ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – ATH. VINARÒS
» Diumenge 29 Gener. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres. 17h.
Festa de Sant Antoni a Cinctorres, que marca l’horari de l’encontre davant l’Athletic Vinaròs. El conjunt de Dani Blanch, que no ha perdut cap punt a casa es troba quart a la lliga a només 2 punts del segon classificat, el Xert. La celebració ‘antoniana’ pot marcar també un poc el rendiment de l’equip, encara que s’espera superar a l’Athletic Vinaròs, onzè classificat amb 16 punts. Blanch no podrà comptar amb Sergi amb acumulació d’amonestacions ni amb Alejandro. A més hi ha algun jugador amb molèsties que s’espera puguen jugar. Es recupera això si a Delfín Náger i Iván Roda que no van estar front el Vinromà. S’haurà de veure també l’oratge per al partit davant les previsions de neu a la comarca.

» 17ª JORNADA. C.F. VILLAFRANCA – C.F. VILLAR DE CANES
» Dissabte 28 Gener. Camp El Serrito. Vilafranca. 16h.
Vilafranca i Vilar de Canes avancen el seu partit de la jornada 17 a la vesprada de dissabte. Amb permís també de la neu, que pot visitar-nos en les jornades de divendres i dissabte. Un Vilafranca que intentarà seguir amb la seua bona línia de resultats a casa, on ha guanyat els dos darrers partits i igualava l’encontre que estava perdent contra el Xert (suspés amb 0-1 i que acabaria en taules). Fernando Ibáñez tindrà la baixa d’Héctor per acumulació de targetes i també la de Jesús Pitarch. Continua de baixa també David per lesió. El partit de la primera volta a Catí, on el Vilar de Canes juga com a local, va ser molt igualat i acabaria 2-1 per als locals. Cal destacar que al conjunt visitant juga l’ex-capità del Vilafranca, Carlos Pitarch.

» JUVENILS
Jornada 15 a la 3ªRegional juvenil amb la que es tancarà la primera volta de la lliga. Els Ports FC rep la visita del Peñíscola a la Fàbrica, conjunt cuer de la categoria i el Vilafranca es desplaça al camp d’Alcalà, on jugarà un difícil compromís amb el conjunt local.

» ELS PORTS F.C. – A.C.D. PEÑÍSCOLA
» Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte a les 16h.

» C.F. ALCALÀ – C.F. VILAFRANCA
» Camp Municipal ‘San Fernando’. Alcalà. Dissabte a les 17h.

» CADETS I INFANTILS
En plena festa de Sant Antoni a la localitat de Cinctorres, cadets i infantils hauran de disputar dissabte pel matí els seus enfrontaments amb el Peñíscola. Els cadets intentaran derrotar al seu rival per superar-lo a la classificació, mentre l’infantil juga davant un Peñíscola que està per darrere d’ell a la taula classificatòria.

» CADETS
» ELS PORTS F.C.-A.C.D. PEÑÍSCOLA
» Camp del Pla de Mig Ull. Dissabte a les 12h.

» INFANTILS
» ELS PORTS F.C.-A.C.D. PEÑÍSCOLA
» Camp del Pla de Mig Ull. Dissabte a les 10,30h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Torna la competició amb normalitat després del paró de Sant Antoni en les categories aleví i benjamí. Els equips ‘A’ rebran a Morella al Vinaròs ‘B’, mentre els ‘B’ visiten al Cabanes. També juguen fora els prebenjamins, visitant la Ciutat Esportiva del Villarreal per enfrontar-se al prebenjamí ‘F’.

» ALEVINS
» ELS PORTS F.C. ‘A’-C.F. VINARÒS ‘B’
» Camp Fàbrica de Giner . Dissabte a les 11h.

» C.D. CABANES – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Camp de Cabanes. Dissabte a les 10h.

» BENJAMINS
» ELS PORTS F.C.’A’-C.F. VINARÒS ‘B’
» Camp Fàbrica de Giner. Dissabte a les 12h.

» C.D. CABANES – ELS PORTS F.C. ‘B’
» Camp de Cabanes. Dissabte a les 10h.

» PREBENJAMINS.
» C.F. VILLARREAL ‘F’ – ELS PORTS F.C.
» Ciutat Esportiva del C.F. Villarreal. Diumenge a les 10h.

» FRONTENNIS
Els equips de frontennis del Club Frontennis Vilafranca, jugaran aquest cap de setmana una nova jornada de competició. El Vilafranca ‘A’, cinquè classificat, rep la visita d’un Alfara situat a la zona baixa de la classificació. Per la seua banda, a la Primera Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ es desplaça a Benicarló per jugar davant el Benicarló ‘B’.

» DIVISIÓ D’HONOR. VILAFRANCA ‘A’ – ALFARA
» Frontó Municipal de Vilafranca. Dissabte 16h.

» 1ª DIVISIÓ PROVINCIAL. ALCALATÉN ‘B’ – VILAFRANCA ‘B’
» Frontó de Benicarló. Dissabte 16h.

» BÀSQUET
Quatre partits de bàsquet es disputen aquest cap de setmana. Les cadets tenen doble compromís a Morella i les infantils visiten Vila-real. Per la seua banda les benjamins juguen un nou partit de la Lliga del Patronat de Castelló.

» CADETS. C.B.F. MORELLA – ROS CASARES
» Centre Esportiu Jaume I. Morella Dissabte a les 17h.

» C.B.F. MORELLA – VILA-REAL B.C.
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Diumenge a les 12h.

» INFANTILS . VILA-REAL B.C. – C.B.F. MORELLA
» Vila-real. Dissabte a les 12h.

» BENJAMINS. NOU BÀSQUET CASTELLÓ– C.B.F. MORELLA
» Castelló. Dissabte a les 12h.

Més informació: | | |