El Vilafranca cau, víctima de les seues pròpies errades

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 29 de gener de 2012

La bona línia de resultats del Vilafranca al Camp del Serrito, es trencava aquest dissabte en el partit de la jornada 17 de lliga a la 2ª Regional, després de perdre 3-4 davant el Vilar de Canes. Les errades puntuals en moments clau del partit abocarien al Vilafranca a perdre aquest encontre, ple d’alternatives al marcador.

El partit començava amb un Vilafranca al que li costaria entrar en acció. Massa errades als pases i amb els jugadors un tant descol·locats al terreny de joc. Especialment quan s’iniciaven les jugades d’atac. El Vilar de Canes estava molt més ben col·locat sobre la gespa del Camp del Serrito i buscava els contraatacs amb la velocitat dels seus davanters. Al minut 12, l’àrbitre xiulava com a penal unes mans a l’àrea vilafranquina amb moltes protestes per part dels jugadors locals. El llançament de la pena màxima significava el 0-1 per al Vilar de Canes. El joc continuaria sense un dominador clar fins que a partir del minut 30 el Vilafranca es va crèixer per tal d’empatar el partit, fet que s’aconseguiria al minut 36 amb l’empat (1-1), marcat per Pablo Prades.

Encara quedaven 10 minuts per al descans i el Vilafranca continuava apretant. Fruit d’aquest domini arribaria el 2-1 per als vilafranquins, aconseguit pel defensa Raúl al minut 42 i amb el que acabaria la primera part.

A la segona part el Vilafranca va disposar d’una ocasió clarissima per ampliar el seu advantatge al marcador a les botes de Pablo Prades, que no va encertar amb el marc contrari. Al minut 65, a l’eixida d’un còrner botat al primer pal, el Vilar de Canes aconseguia fer el 2-2. Cinc minuts després, en un contraatac, els visitants marcarien el 2-3 i tornaven a posar-se per davant al marcador. Les alternatives eren constants i el Vilafranca tornaria a empatar el partit. Al minut 77, Pablo Tena marcava el 3-3 i l’emoció tornava al Serrito per als darrers 10 minuts de partit. A falta de 6 minuts per a la conclusió, al minut 84, una nova errada defensiva del Vilafranca a l’hora de defensar un còrner, era aprofitat pel Vilar de Canes per marcar el 3-4 definitiu.

El Vilafranca tindria l’ocasió de l’empat a les botes de Edo, que un defensa salvaria ‘in extremis’, quan el baló es col·lava a la porteria.

Al final, Vilafranca 3-Vilar de Canes 4. Es trenca la bona ‘ratxa’ al Serrito i el Vilafranca ocupa el lloc 13 de la classificació amb 15 punts.