La neu finalment passa de llarg, però l’hivern porta temperatures de fins a -5ºC


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 29 de gener de 2012

A pesar que finalment la neu no ha arribat a la comarca dels Ports, aquest cap de setmana ha sigut plenament hivernal, amb molt fred en la zona. Els termòmetres han caigut considerablement aquests dies i el vent accentua la sensació de fred.

Aquest diumenge els veïns i visitants de Morella es van abrigar de valent per a aguantar els 3º de mitjana que va tenir la localitat al llarg del dia, mentre que la mínima de la matinada va ser de -2º, encara més baixa en zones com l’Hostal Nou en la qual la temperatura va arribar a -5º. A Vilafranca la màxima va ser de 3º i la mínima també de -2º. En punts com Herbers es van aconseguir -3,8º de mínima segons l’observatori de CEAMET.

Un altre dels punts d’observació meteorològica dels quals hi ha repartits per la comarca, el de Vallivana, ha registrat aquesta jornada ratxes de prop de 80 quilòmetres per hora. Les gelades van aparèixer a primeres hores i s’esperen de nou els pròxims dies ja que les temperatures es mantindran en registres similars. De moment, el que sembla que tardarà a arribar serà una nova nevada ja que l’AEMET no té constància de fases inestables amb precipitacions per als pròxims dies.

Més informació: |