L’Ajuntament de Morella subvenciona les llicències de les obres d’accessibilitat en les vivendes


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 31 de gener de 2012

L’Ajuntament de Morella facilita l’accessibilitat a les persones majors o dependents del municipi. Mitjançant les subvencions per a la millora de l’accessibilitat de les vivendes, el consistori costeja el 50% de l’import de la llicència d’obres que faciliten la seua vida.

La regidora de la gent gran, Malú Blasco, afirma que “és molt important que la gent gran de la nostra ciutat puga tindre ajudes per a escometre obres que milloren la seua qualitat de vida”. A més a més, la regidora indicava que, en els darrers anys, molts veïns s’han beneficiat d’este tipus de política social.
Des de les regidories d’obres i de la gent gran es treballa per a facilitar les reformes que repercutisquen en la millora de la qualitat de vida d’estos veïns. Este tipus d’actuacions solen destinar-se a reparacions de banyeres, baranes o eliminar algunes escales. Per a poder optar a l’ajuda, cal presentar a més de la sol·licitud i el pressupost de l’obra, el Document Nacional d’Identitat, si la persona és major de 65 anys o un document acreditatiu de minusvalidesa.

Cal recordar que Morella també treballa en el Pla d’Accessibilitat. Este consistix en que els més majors i els discapacitats físics superen algunes de les dificultats que se’ls plantegen al municipi, ja que les costes, escales o empedrats compliquen el seu dia a dia. Amb tal fi, en els últims anys ja s’han dotat de baranes algunes costes o s’han construït rampes d’accés a l’Oficina de Turisme i a la Casa Ciurana.

Més informació: