La classificació del Valderrobres passe per una victòria del Pena-roja a Calanda després del partit suspés per la meteorologia aquest diumenge


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» diumenge, 5 de febrer de 2012

Lo suspens per l’assignació de la 4ta plaça del grup 4-2 de la Primera Regional durarà una setmana més. Així ho ha volgut lo destí, ja que degut a les inclemències meteorològiques es va suspendre el partit entre el Calanda i el Pena-roja. Este matx serà determinant i clau per confirmar qui serà el quart equip que jugo la lliga d’ascens. Ara mateix, i gràcies al punt aconseguit davant lo Calaceit, lo Valderrobres, per diferència de gols, ocuparie esta quarta plaça.

Les aspiracions dels de la capital del Matarranya passen per una victòria de l’equip que entrene José de Laris i Oscar Vinya. Serà un partit complicat per als de Pena-roja, que encara no saben què es traure punts de Calanda, on l’any passat van eixir escaldats després de caure 5-0. De totes maneres, lo Pena-roja vol tancar esta primera fase a lo gran. Sap que, passo lo que passo, només pot quedar en la vuitena posició. Però també és conscient que si guanye, la diferència entre ells i el Calaceit només serà d’un punt.

Per la seua banda, Calanda ho tirarà tot per aconseguir una victòria o, mínim, un empat davant del Pena-roja. La trajectòria en los últims Calanda – Pena-roja l’avalen, però saben que no ho tindran fàcil. A l’anada, Calanda va patir molt per aconseguir un punt del camp del Pena-roja. Los de Laris i Vinya van marcar primer, i el Calanda va fer l’empat a la mitja hora de joc després de materialitzar un penal inexistent que va suposar la roja directa del porter dels locals. Tot i jugar amb 10, lo Pena-roja va tindre ocasions per emportar-se els 3 punts.

Més informació: |