LA FALSA: “Que gran és el futbol!”

Joan Carles Marcobal . 5 de febrer de 2012 .
Etiquetes: ,

Quan els escric a vostès encara no ha arribat l’hora de que comence el partit del segle. No, aquest article no és de la setmana anterior quan es va disputar el Barça-Madrid. D’eixos partits del segle en tenim al menys dos a l’any. Quan dic partit del segle em refereixo al que sí que ho és junt al de la setmana vinent a la tornada: el Mirandès-Athletic de Bilbao.

I, fora passions per uns colors, no ho dic perquè jugue l’Athletic, vull dir-ho ben alt pel Mirandès. No sé qui serà el guanyador de l’eliminatòria perquè ara no és important el resultat que s’hi pugue donar. Que un equip de Segona B arribe a les semifinals de Copa és una fita, tant i més si eixe equip es líder de la seua categoria. Això vol dir que hi ha treballs que es fan ben fets.

Tota una lliçó per a molts de clubs de categories superiors i d’altres d’inferiors que han baixat de categoria per mala gestió. M’entens Castelló?

El Mirandès ha aconseguit avui que els informatius nacionals d’esports no hagin obert parlant del Madrid (això ja és difícil, no em direu que no). La major part dels aficionats al futbol –i els que no ho són tant- avui són del Mirandès. Jo una miqueta també però m’haurà de perdonar el digne equip burgalès. L’equip de Miranda ha il·lusionat a tota una població posant-se a l’alçada de l’Athletic, el Barça i el València, havent superat al Madrid i la resta d’equips de Primera.

No sé qui arribarà a la final ni ara m’importa però en pocs minuts el ‘meu’ Athletic s’enfrontarà a un dels grans del futbol espanyol. S’haurà d’esmerar si vol seguir endavant.

Més informació: |