Lo Cretense pot tancar la primera fase en segona posició


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Queretes
» diumenge, 5 de febrer de 2012

L’última jornada de la primera fase del campionat de lliga serà d’allò més emocionant de cara a les aspiracions del Cretense. Després de la suspensió del Torrecilla – Cretense per la neu i la victòria de Castellseràs a Alcorisa (4-2), una victòria dels de Queretes li atorgarie als del Matarranya la segona plaça, una posició que confirmarie el bon estat de gràcia que està tenint l’equip entrenat per Alfredo Fuster i que el catapultarie com a segon millor equip de la primera fase del campionat.

De fet, lo Cretense ha estat un equip d’allò més regular. Durant los 17 partits que ha disputat només n’ha perdut quatre (que han estat als camps del Teruel B, el Calanda i el Castellseràs, i a casa contra l’Alcorisa), i que ha trencat tots los pronòstics, convertint-se en l’equip revelació d’esta temporada 2011/2012. Una esquadra molt ordenada al darrere, molt potent davant, que només ha punxat quatre vegades, i que ho ha fet en rivals que estan a la zona alta de la taula.

Per tant, lo Cretense no només ha fet los deures en esta primera fase contra els equips menuts, sinó que s’ha convertit en lo millor equip en derbis del Matarranya, guanyant al Calaceit i el Pena-roja tant a casa com a domicili, i només cedint un empat al camp del Valderrobres dels sis derbis entre equips del Matarranya que ha protagonitzat. Ara, i davant del cuer, lo Torrecilla, els de Queretes no volen fallar i volen tancar esta primera fase de manera rodona.

Més informació: