Valderrobres i Calaceit se reparteixen los punts (1-1) en l’última jornada de lliga


comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 5 de febrer de 2012

Valderrobres i Calaceit van disputar este cap de setmana l’últim derbi matarranyenc de la primera fase de la temporada. Partit molt disputat, amb un Valderrobres més ofensiu que el seu rival i un Calaceit que va esperar enrere i buscar la contra per fer-li mal a l’equip de la capital del Matarranya. De fet, així va arribar el gol de l’empat, que es va fer a meitat de la segona part (1-1). Abans d’això, però, de les diverses ocasions que va tindre el Valderrobres una va acabar amb gol gràcies a Borja. Partit també amb molt de fred i certa tensió entre les banquetes i les aficions, com en tots los derbis. Tot i la neu i la possible suspensió del partit, lo Valderrobres – Calaceit es va acabar disputant, amb una molt bona entrada tot i el fred i el cerç que va bufar diumenge al Matarranya.

» La versió dels locals
Segons va explicar Manuel Bel, entrenador del Valderrobres, lo derbi matarranyenc se va viure “amb molta intensitat. Lo Valderrobres va dominar en ocasions i també en la possessió de la pilota. Només vam fer un gol, que va ser de Borja. Però vam controlar la pilota i vam tindre alguna ocasió de gol més”. Pel que fa al gol visitant, que segons Bel va arribar “per mi en fora de joc molt clara”, va fer molt de mal al Valderrobres, que després li van “entrar les presses i la precipitació, i ja no vam poder marcar cap gol”. De fet, “esta temporada, de cara a porteria, hem fet bastant gols però no hem estat encertats en aquells moments més importants”, va concretar Manuel Bel. Ara, “mos quedem amb un empat que, de moment, mos done la quarta plaça”. Això sí. “Cal una victòria dels de Pena-roja. Ara sí que està tot venut. Hem fet lo que s’ha pogut i cal l’ajuda del Pena-roja, que esperem que li ixque un bon partit”, va apuntar Bel. Si l’equip del Valderrobres es quede fora de l’ascens, “mos conformarem en jugar la copa”, va sentenciar Bel.

» La versió dels visitants
Segons va explicar David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, lo partit “lo vam viure malament, perquè a la una de la tarde no es podie anar per estes carreteres, i després, a les dos i mitja, si no pujàvem mos donaven lo partit per perdut”. Per tant, “només vam anar amb los jugadors que vam trobar”. Pel que fa al partit, “lo derbi va ser molt net, molt tècnic, amb un Calaceit arreplegat enrere esperant què feie el Valderrobres, però que va estar disputat”, va dir Insa. A més, va defensar que “hi va haver molt de comportament i respecte per part dels jugadors”. Tot i que el Calaceit encara hagués pogut marcar un segon gol en una altra contra, Insa va reconèixer que “tal i com va passar el dia i la forma en la que vam haver d’anar, tot va ser prou positiu”. Pel que fa al rival, Insa va explicar que “sabíem que l’equip s’havie reforçat, però natres vam afrontar el partit igual com a casa, esperant una mica i agafar-los a la contra, que és com estem jugant ara”.

Més informació: |