La Fundación Blasco de Alagón disposarà de 378.000 euros de pressupost per a 2012

comarquesnord.cat . Castelló . dilluns, 6 de febrer de 2012 .
Etiquetes: , ,

La restauració de la cuina de la Hostatgeria de la Marededéu de la Font a Castellfort, el retaule de Sant Antoni i la Coronació de la Verge de la Balma a Sorita,el peiró de Sant Agustí a Vilafranca, i la segona fase de la restauració de l’Altar del Carme a Morella, són les actuacions que realitzarà la Fundació Blasco de Alagon aquest 2012 en el apartat de recuperació del patrimoni a la comarca dels Ports. Junt a aquestes també s’inclouen la rehabilitació de la ermita de Sant Roc a Benassal, el sepulcre de Gonzalo de Funes a Cantavella, les taules gòtiques de Blasco Gallen a Mirambell, la Verge de l’Avellà a Catí, i la de la Carrasca a Bordó.

Reunit el patronat de la Fundació a Castelló, s’ha acordat que el pressupost per a aquest 2012 puja a 378.000 euros, dels quals 120.000 es destinen a recuperació de Patrimoni.

Per altra banda, també es vol potenciar durant aquest exercici les activitats al parc multi-aventura a Saltapins i del centre de BTT Els Ports, tots dos ubicats a la Fabrica Giner de Morella.

Respecte al Taller d’Ocupació que el passat any la Fundació va promoure al Castell del Baró d’Herbers, els treballadors continuen esperant el pagament del deute. El taller va finalitzar el passat mes de desembre i des de l’octubre se’ls endeuten les nòmines tant als treballadors com al professorat.

Més informació: | |