Mont-roig estrene nou gimnàs i un espai dedicat al karate i la psicomotricitat

comarquesnord.cat . Mont-roig . dimecres, 8 de febrer de 2012 .

Una de les grans reivindicacions històriques dels veïns de Mont-roig es va fer realitat la setmana passada amb l’apertura de les noves instal·lacions esportives que consten d’un gimnàs totalment equipat i una sala condicionada per a fer esports en grup. “Fa molts anys que se reivindicaven unes instal·lacions d’este tipo, i ara per fi ja les tenim”, va dir Òscar Arrufat, alcalde de Mont-roig, qui va afegir que “lo primer que hem fet són unes jornades de portes obertes perquè la gent conegue les instal·lacions”.

L’espai, ubicat a la zona esportiva i educativa del municipi, concretament a la vora de la guarderia i el pavelló, compte amb dos sales d’uns 100 metres quadrats. Una de les sales està dedicada al gimnàs on hi ha una gran varietat de màquines. “Tenim tot lo que es pot trobar en un gimnàs d’una ciutat. Bicis de spinning, una el·líptica, màquina vibratòria, cinta per córrer, peses, una taula de ping pong, etcètera”. A més “també estem muntant un panel tipo rocòdrom d’entrenament que està a meitat per falta de finançament”, va aclarir l’alcalde del municipi.

Per una altra banda, l’altra sala està totalment condicionada per a fer esports com karate, psicomotricitat o gimnàstica de manteniment. “L’altra sala està totalment acolxada, té espills a les parets e inclús un sac de boxa”, va afirmar Arrufat. A més, cal assenyalar que l’espai esportiu també compte amb dutxes, vestidors i serveis.

Després de les jornades de portes obertes, los veïns del municipi, o d’altres pobles, que vulguen fer servir les instal·lacions s’hauran de fer socis i pagar una quota de 10 euros mensuals, tot i que les quotes seran trimestrals. “S’haurà de pagar 10 euros al mes, que és un preu totalment simbòlic si pensem en lo que val anar a un gimnàs d’Alcanyís, per exemple”, va apuntar Arrufat.

Pel que fa als horaris i el control de l’accés a l’espai, s’ha de mencionar que les instal·lacions estaran obertes de 7 del matí a 11 de la nit, tal i com van decidir els veïns del municipi en una reunió general, i s’accedirà mitjançant una targeta electrònica. Per últim, Arrufat va destacar que “pot vindre gent de tota la comarca. Si en som molts, podrem anar millorant los equipaments”.