Castell de Cabres ja té internet i telefonia mòbil

comarquesnord.cat . Castell de Cabres . dijous, 9 de febrer de 2012 .
Etiquetes: ,

Dintre del Conveni de Desenvolupament Rural Sostenible firmat entre el Ministeri i la Mancomunitat de la Taula del Sénia, durant l’exercici 2011 s’han seguint fent camins rurals però, a més a més, s’han obert noves línies d’ajuda per un import d’un milió d’euros destinats a la contractació de Titulats universitaris, Agrobotigues i Emprenedors.

Però, veient que els nuclis rurals més petits tenen dificultats per accedir a totes les ajudes, s’han previst 3 subvencions directes de 50.000€ cada una destinades, una a Castell de Cabres, l’altra a les pedanies de Morella i la tercera als nuclis de població de La Pobla de Benifassà. La inversió total a cada municipi serà de 52.000€ (i per tant l’ajuda és del 96%). El municipi de Castell de Cabres, amb 17 habitants, és el més petit de la Comunitat Valenciana i també del territori de la Mancomunitat. Fins ara no tenia cap cobertura d’Internet ni de telefonia mòbil i, en canvi, disposa de 2 restaurants i una àmplia oferta de turisme rural. Per tot això, el seu ajuntament ha apostat per destinar esta ajuda a garantir la cobertura d’Internet i telefonia mòbil a tot el municipi.

. Internet
Pel que fa a Internet, s’ha donat cobertura (guifi.net) a tot el casc urbà i a més s’han instal·lat estos 5 punts d’accés: ajuntament, els 2 restaurants, el local polivalent i les cases de turisme rural de titularitat municipal. I respecte a la telefonia mòbil s’ha posat un repetidor Vodafone que cobreix tot el casc urbà i una part important del terme. Tot això s’ha completat amb equipaments audiovisuals al local polivalent per facilitar diferents activitats socioculturals.

Els responsables de la Mancomunitat han fet la visita d’inspecció de les inversions realitzades, acompanyats de l’Alcaldessa de Castell de Cabres Mª Pau Querol i els altres 2 Tinents d’Alcalde.

Més informació: |