El Morella FC té una cita diumenge amb un dels clàssics de Primera, mentre el Cinctorrà s’enfronta al penúltim de Segona


comarquesnord.cat, Els Ports
» divendres, 10 de febrer de 2012

El Morella FC té una cita diumenge amb un dels clàssics de Primera Regional, mentre el Cinctorrà s’enfronta al penúltim. El Vilafranca i l’Athletic Vinaròs avancen a la nit del divendres el seu enfrontament en la jornada 19 de lliga, ja que a Vinaròs comencen els Carnestoltes.

» FUTBOL 1ª REGIONAL
» 19ª JORNADA. CÀLIG C.F. – MORELLA F.C.
» Diumenge 12 de Febrer, 16,30h. Camp Municipal de Càlig
El Morella FC visita aquest diumenge el Camp Municipal de Càlig. Un camp complicat i davant d’un equip que porta moltes temporades de manera consecutiva a la 1ª Regional. També es tracta el Càlig, a l’igual que altres equips com l’Alcalà, el Traiguera o el Canet, d’un conjunt experimentat i que sol ser difícil de superar al seu camp. El Morella, en la bona línia de resultats que porta als darrers temps i la còmoda situació classificatòria a la novena posició amb 24 punts, intentarà superar al seu rival i guanyar-li els tres punts. A ben segur que l’empat també seria un resultat interessant per al conjunt de Diego Boix. Carles és, en principi, l’única baixa del Morella per a aquest partit i és dubte per lesió Héctor Chillida.

» FUTBOL 2ª REGIONAL
» 19ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – C.F. TÍRIG
» Dissabte 11 Febrer, 16h. Camp del Pla de Mig Ull. Cinctorres.
El C.E. Cinctorrà, segon classificat a la lliga amb 38 punts, juga al Pla de Mig Ull de Cinctorres davant el C.F. Tírig, penúltim classificat. Si tinguerem que fer una travessa futbolística, el 1, seria fixe per a aquest partit. El Cinctorrà no ha perdut cap punt al seu terreny de joc en el que portem de temporada i als darrers desplaçaments està aconseguint importants victòries, que l’han situat ni més ni menys que a la segona posició de la classificació. L’equip de Dani Blanch està lluitant per l’ascens a 1ª Regional en aquestos moments, en una temporada en la que pronosticavem al principi que podria estar lluitant per les cinc primeres posicions. El C.E. Cinctorrà es troba en el seu millor moment de la història. L’entrenador del Cinctorrà, Dani Blanch no podrà comptar amb Diego, Mampel, Pau ni Albert Ferrer.

» 19ª JORNADA. C.F. VILAFRANCA – ATH. VINARÒS
» Divendres 10 Febrer, 21h. Camp del Serrito. Vilafranca.
El Vilafranca i l’Athletic Vinaròs avancen a la nit del divendres el seu enfrontament en la jornada 19 de lliga. El canvi es fa a petició del conjunt visitant, ja que a Vinaròs comencen els Carnestoltes. El fred serà el factor principal d’aquest encontre al Serrito, ja que el partit es podria disputar a -3 o -4 graus de temperatura si aquest divendres es manté la línia de temperatures dels darrers dies. Adaptar-se bé al fred serà un element important en aquest partit nocturn a Vilafranca. Fernando Ibáñez, entrenador del conjunt vilafranquí podrà comptar amb Pablo Bayot, que debutarà aquesta temporada, tornant a l’equip en el que militara durant moltes campanyes. El retorn de Bayot és sense dubte, la gran novetat del Vilafranca per a aquest partit en el que es podrà comptar amb tot el planter a excepció de David que continua lesionat. El Athletic Vinaròs podria tenir baixes importants en aquest encontre. El Vilafranca intentarà sumar els tres punts i superar a la classificació al quadre vinarossenc.

» JUVENILS
Nova jornada de competició a la 3ª Regional Juvenil en la que l’equip de Els Ports FC visite al Benicàssim i el Vilafranca rep a l’altre equip de Benicàssim, el Benicense al Camp del Serrito. Doble enfrontament dels equips de la comarca amb els de Benicàssim.

» C.F. VILAFRANCA – A.C.D. BENICENSE
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 11 Febrer, 16h.

» C.D. BENICÀSSIM ‘B’ – ELS PORTS F.C.
» Camp Municipal Benicàssim. Dissabte 11 Febrer, 16,30h.

» CADETS I INFANTILS
Després del descans de la setmana anterior, motivat per l’onada de fred siberià, els equips cadet i infantil de Els Ports FC visiten a l’Esportiu Vila-real el dissabte pel matí. Tant en una com en l’altra categoria els conjunts de l’Esportiu ocupen posicions centrals a la classificació, superant als equips de Els Ports.

» CADETS
» ESPORTIU VILA-REAL – ELS PORTS F.C.
» Vila-real. Dissabte 11 Febrer, 12,30h.

» INFANTILS
» ESPORTIU VILA-REAL – ELS PORTS F.C.
» Vila-real. Dissabte 11 Febrer, 11h.

» ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Torna la competició a la normalitat en les categories d’alevins, benjamins i prebenjamins després del descans pel fred del passat cap de setmana. Tenim partits a Càlig, Vilafranca i Forcall a les diferents categories.

» ALEVINS
» CÀLIG C.F. – ELS PORTS FC. ‘A’
» Camp de Càlig . Diumenge 12 Febrer a les 10,30h.

» ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.F. VILLAFAMÉS
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 11 Febrer a les 11h.

» BENJAMINS
» CÀLIG C.F. – ELS PORTS FC. ‘A’
» Camp de Càlig . Diumenge 12 Febrer a les 9,30h.

» ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.F. VILLAFAMÉS
» Camp del Serrito. Vilafranca. Dissabte 11 Febrer a les 12h.

» PREBENJAMINS
» ELS PORTS F.C.– C.F. ALCALÁ
» Camp de Forcall. Diumenge 12 Febrer a les 11h.

» FRONTENNIS
Per al cap de setmana, només un enfrontament per als equips del Club Frontennis de Vilafranca. Jugarà el Vilafranca ‘A’ a Borriana. Per la seua banda, a la 1ª Divisió Provincial al Vilafranca ‘B’ li toca jornada de descans.

» DIVISIÓ D’HONOR. LA PLANA BORRIANA – VILAFRANCA ‘A’
» Frontó de Borriana. Dissabte 11 Febrer, 16h.

» BÀSQUET
Dos partits de bàsquet es disputen aquest cap de setmana, per als conjunts cadet i infantil del C.B.F. Morella. Les cadets visiten la canxa del C.B. Castelló mentre que les infantils jugaran a Morella davant el Nou Bàsquet Femení.

» CADETS. C.B.F. MORELLA – C.B. ALBORAYA
» Centre Esportiu Jaume I. Morella. Dissabte 11 de Febrer, 12h.

» INFANTILS . PORT DE SAGUNT ‘B’ – C.B.F. MORELLA
» Port de Sagunt. Dissabte 11 de Febrer, 10h.

» ALEVINS . C.B.F. MORELLA – NOU BÀSQUET FEMENÍ ‘C’
» Castelló. Dissabte 11 de Febrer, 11,45h.

» BENJAMINS . C.B.F. MORELLA – AMICS DEL BÀSQUET
» Castelló. Dissabte 11 de Febrer, 11,45h.

Més informació: | | | | | |