L’Ajuntament de Vilafranca demanarà en plenari la retirada de les retallades en educació i sanitat


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 11 de febrer de 2012

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dilluns 13 de febrer, el seu ple ordinari corresponent a aquest mes amb diferents qüestions d’importància a l’ordre del dia. Una d’elles és el fet de donar compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2011 per part de l’Ajuntament de Vilafranca.

Un altre punt important a la sessió és el de la modificació puntual nº5 de les normes subsidiàries del planejament urbà de Vilafranca. Una qüestió que ja fa temps que s’està intentant modificar però per diferents qüestions tècniques no havia estat possible.

L’Ajuntament de Vilafranca tracta també la subvenció per a la difusió i el foment de la bústia i altres mecanismes de participació ciutadana per al 2012. Seguidament s’aborda la cessió gratuïta a la Mancomunitat Comarcal Els Ports del soterrani, planta baixa i primera planta de l’edifici situat al carrer La Bassa per a la prestació de diversos serveis mancomunats.

Al despatx extraordinari, l’Alcalde de Vilafranca Óscar Tena dóna compte de la reunió amb el Director General d’Aigues per tractar els problemes dels col·lectors d’aigues del municipi.

L’ordre del dia es completa amb dues mocions presentades pel grup socialista. A la primera d’elles es demana a la Generalitat Valenciana la retirada de les mesures que mermen el servei d’educació i sanitat. També un altra sobre el servei de l’Oficina de la Llei de la Dependència a la Comunitat Valenciana.

Més informació: |