El Plenari de Vilafranca aprova dues mocions contra la Generalitat Valenciana


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 13 de febrer de 2012

Al ple de l’Ajuntament de Vilafranca corresponent al mes de Febrer i celebrat aquest passat dilluns, el Grup Socialista presentava dues mocions per demanar diferents qüestions a la Generalitat Valenciana. Una d’elles versa sobre el servei de l’Oficina de la Llei de la Dependència i que eixia endavant amb l’unanimitat de tots els regidors i l’altra per demanar a la Generalitat que retire les mesures que mermen el servei d’educació i sanitat en el famós Decret 01/2012. Aquesta moció s’aprovava amb els vots favorables del Grup Socialista i de Plataforma per Vilafranca-Compromís i l’abstenció dels membres del Grup Popular.

A la sessió també s’aprovaria per unanimitat la sol·licitud de la subvenció per a la difusió i el foment de la bústia i altres mecanismes de participació ciutadana per a l’exercici 2012, en una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana.

El consistori aprovava així mateix la cessió a la Mancomunitat Comarcal Els Ports de la primera planta i el soterrani de l’edifici situat al carrer La Bassa nº14 de Vilafranca. Dins de l’Edifici de la Mancomunitat, existeix una zona que és de propietat municipal que ara ha estat cedida per a la prestació de diferents serveis mancomunats.

Al despatx extraordinari, l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena donaria compte de la reunió mantinguda amb el Director General d’Aigua, José María Benlliure el passat 31 de Gener per exposar-li la situació problemàtica dels col·lectors d’aigues de Vilafranca.

Amb els decrets de l’Alcaldia i els precs i preguntes es tancava aquesta sessió ordinària del mes de Febrer a l’Ajuntament de Vilafranca.

Més informació: | |