L’exercici 2011 de l’Ajuntament de Vilafranca es tanca amb 44.000 euros de superàvit


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 13 de febrer de 2012

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns la seua sessió plenària amb caràcter ordinari corresponent al mes de Febrer. Un dels punts més destacats de l’ordre del dia era el de donar compte de la liquidació pressupostària de l’exercici 2011, que es tanca amb un benefici de 44.000 euros. Aquestos diners passaran a figurar com a remanents de tresoreria per a l’exercici 2012, per poder afrontar diferents eventualitats que es poden produir durant l’any.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, reconeixia l’important esforç que s’ha realitzat des de les diferents regidories i des de l’àrea d’intervenció de l’Ajuntament de Vilafranca per tal d’aconseguir un resultat com aquest.

A la sessió ordinària es tractaven diferents punts importants, entre els que es tractava l’aprovació de la modificació puntual nº13 de les normes subsidiàries de planejament urbà de Vilafranca. Aquesta qüestió feia temps que es trobava al damunt de la taula i la modificació ha estat exposada amb els terminis habituals al tauló d’anuncis de l’Ajuntament. Amb ella es podran dur a terme diferents actuacions a la nova zona industrial del municipi.

Al plenari també s’aprovaven dues mocions presentades pel Grup Socialista, la reunió de l’Alcalde amb el Director General d’Aigües i una sol·licitud de subvenció que ha demanat l’Ajuntament. A properes edicions de Nord Notícies desenvoluparem aquestes qüestions.

Més informació: |