L’Ajuntament de Morella insta a la Diputació a què licite la gestió de l’hotel Cardenal Ram


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 15 de febrer de 2012

L’Ajuntament de Morella ha instat a la Diputació a què licite la gestió de l’hotel Cardenal Ram, per a agilitzar els tràmits i que es puga reobrir quan abans. El consistori considera que les obres han de començar prompte i que la tramitació administrativa ha de ser un procediment que es realitze de forma paral·lela per a agilitzar la seua reobertura. Esta va ser una de les mocions presentades per l’equip de govern en l’últim plenari i que va obtindre el recolzament del grup popular.

La regidora de turisme, María Rallo, afirmava que “si no es realitzen els dos processos de forma paral·lela i donen començament de forma immediata, haurem de lamentar que l’hotel Cardenal Ram no podrà reobrir per al Sexenni”. Esta és una data d’importància per a la localitat, ja que en estes festes majors que la localitat celebra cada sis anys, se sol aconseguir una ocupació del 100%. Sense anar més lluny, en l’últim Sexenni es va penjar el cartell de complet, i això que estaven en funcionament els hotels Cardenal Ram i Fàbrica Giner, actualment tancats.

Rallo també assenyalava que “ja s’ha perdut molt de temps i no podem tindre tancada una instal·lació que generaria llocs treball i ajudaria a dinamitzar l’economia de la localitat”. En este sentit, recordava que l’hotel Cardenal Ram roman tancat des d’octubre de 2009 i amb la concessió administrativa finalitzada des de fa tres anys. Per això, no entén que “l’empresari que haja de gestionar l’hotel no haja participat en el projecte i no haja pogut aportar la seua experiència en la millora del mateix”. A més, assenyalava que “la gestió ha de licitar-se ja perquè l’empresari puga supervisar l’obra, promocionar l’hotel i començar l’activitat quan finalitzen les millores”. També indicava que en este període de tancament hi han hagut moments en els què la localitat ha estat al 100 d’ocupació i ha hagut de desviar a visitants a altres municipi. Per exemple, el cap de setmana de l’Anunci, alguns dies de Pasqua o ponts festius.

Més informació: | | |