La Diputació finança el servei de transport de viatgers entre Vallibona i Morella



comarquesnord.cat, Castelló
» dimecres, 15 de febrer de 2012

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i l’alcalde de Vallibona, Juan José Palomo, han renovat el conveni anual que permet finançar les despeses derivades del transport setmanal de viatgers entre aquesta localitat i Morella. El total de la subvenció ascendeix a 4.450 euros.

En l’actualitat aquesta localitat de la comarca dels Ports, a causa de la seva ubicació geogràfica i a la precarietat dels seus recursos dotacionales, precisa de la prestació d’un servei de transport de viatgers que, amb caràcter setmanal, possibiliti l’accés als seus veïns fins a Morella. Al no estar establerta aquesta línia de transport amb caràcter regular, la Diputació ha vingut sufragant la seva despesa en els últims anys. Una càrrega inassumible per a la capacitat econòmica del municipi, ja que explica actualment amb 90 veïns.

El president de la Diputació de Castelló, va assegurar que “aquest conveni pretén unir els esforços de dues administracions per afavorir l’accés dels veïns de Vallibona als recursos dotacionales situats en l’àmbit comarcal. Un dret que s’han guanyat a pols i que seria una pesada càrrega per a les arques municipals. Gràcies a aquest conveni, el dia a dia va a ser més fàcil per als veïns d’una zona que podran accedir setmanalment a un servei fonamental per al seu desenvolupament”.

Més informació: | |