Morella reprén les obres, després de l’onada de fred siberià


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 16 de febrer de 2012

La localitat recupera la normalitat després de l’onada de fred siberià que ha deixat registres molt baixos en les temperatures en estes dos últimes setmanes. En este període, la brigada municipal s’ha dedicat a netejar el gel i la neu dels carrers i accessos de la localitat. A més, durant este temps s’ha treballat en el manteniment de distints edificis municipals, com la Casa Ciurana o el Col·legi Mare de Déu de Vallivana i l’Alberg.

L’obra més important que es reprén avui és la de reurbanització de la Plaça Colom. En estos moments, la intervenció es troba en la seua segona fase i els treballadors actuen en la renovació de l’empedrat de la zona de la Caixa Rural i el Quiosc. A més, en este punt s’està preparat la vorera on finalitza la Costa El Pastor, per a millorar la mobilitat i accessibilitat. El síndic d’obres, Rhamsés Ripollés, afirma que “en estos quinze dies hem hagut de reorganitzar el treball, perquè les condicions meteorològiques eren extremes”. No obstant això, explica que “l’obra estava complint els terminis d’execució abans d’este temporal de fred i neu i esperem continuar en esta bona línia”. Cal recordar que esta obra és una de les més importants incloses en el Pla Municipal de Renovació Urbana i suposarà una inversió d’uns 90.000 euros, finançada mitjançant els Plans Provincials i fons municipals. La millora suposarà la completa renovació d’un triangle de gran rellevància per al trànsit de la ciutat, després de les reurbanitzacions dels carrers Blasc d’Alagó i Sant Julià.

El síndic d’obres també ha destacat que “el gran treball que han realitzat la brigada municipal i la Policia Local per a combatre la neu i el gel ha fet que no es registren incidències d’importància en el municipi”. Ripollés ha indicat que en estes dos setmanes s’han millorat les instal·lacions de la Casa Ciurana, el col·legi Mare de Déu de Vallivana i el seu alberg. En concret, explicava que s’ha millorat la fusteria, els sistemes de calefacció i els problemes que existien en alguns vidres.

Més informació: