‘Trobadorets’ porten la música per als menuts a Vilafranca


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dissabte, 18 de febrer de 2012

El grup castellonenc ‘Trobadorets’, format pel vilafranquí Pau Sancho i Gerard Chiva, arribaven amb el seu espectacle a la Biblioteca de Vilafranca, en una actuació musical molt esperada pels xiquets i xiquetes de la localitat. Les cançons i la música de ‘Trobadorets’ va entretindre als menuts durant un poc més d’un hora en un variat espectacle. Aquesta era la segona vegada que ‘Trobadorets’ visitava Vilafranca i el grup intentava canviar diferents aspectes de l’actuació per que no fora igual que la de l’any passat. Els menuts, acompanyats per mares i pares, omplirien novament la Biblioteca per veure ‘Trobadorets’.

La formació està donant-se a conèixer fora de la província de Castelló. Si bé, l’any passat va actuar a la capital de La Plana i també a altres poblacions de la província i a Tarragona, ara tenen previstes actuacions a Barcelona o València.

La participació dels menuts a les actuacions és fonamental per a aprendre noves cançons amb les lletres de ‘Trobadorets’, que cada vegada compten amb més peces pròpies al seu repertori.

A l’actuació es comptaria amb la presència de Santi Vicente, oboè de la Unió Musical de Vilafranca i que participaria en una de les cançons del grup. Primerament, ‘Trobadorets’ presentarien a Santi, molt conegut pels xiquets de Vilafranca i posteriorment donarien pas a la cançò.

Actualment el grup està treballant en la gravació d’un disc, que inclouria noves cançons dels ‘Trobadorets’ i en el que estan participant diferents músics de Vilafranca. Des del grup es considera fonamental la recopilació de les cançons ja que per al músic és una gran satisfacció tenir-les en un disc.

Un divertit espectacle per als més menuts a la Biblioteca de Vilafranca, dins de la programació cultural i de dinamització lectora d’aquest espai, que va agradar als xiquets i també als majors que els acompanyaven en aquesta matinal del dissabte.

Més informació: | |