El Cinctorrà es manté intractable al Pla de Mig Ull amb una nova victòria

comarquesnord.cat, Cinctorres
» diumenge, 19 de febrer de 2012

El C.E. Cinctorrà demostrava aquest diumenge al Pla de Mig Ull, que és un conjunt molt sòlid i que està disposat a continuar lluitant per l’ascens a 1ªRegional. Amb una treballada victòria per 2-1 front La Jana, els de Cinctorres continuen en segona posició i encara no han perdut cap punt en tot el que portem de 2012. A casa, tots els partits de la temporada s’han saldat en victòria.

Va costar derrotar a La Jana al Pla de Mig Ull. El Cinctorrà va haver d’emplear-se a fons per a sumar els 3 punts davant d’un equip que es presentava a Cinctorres amb només 11 jugadors. Els de La Jana no van poder fer cap canvi. Dani Blanch presentava dues baixes importants en el seu conjunt com son les d’Iván Roda i Iván Marín. El partit començava amb domini local i al minut 10 arribava el primer gol de l’encontre. Xut espectacular des del còrner de Rubén que s’estavella al travesser i el rebot l’aprofita Dani per marcar l’1 a 0. Però La Jana en la primera aproximació, a baló parat, aprofitava una jugada de rebots per a marcar el gol de l’empat al minut 20 (1-1). Des d’aquest moment fins el descans, el Cinctorrà va intentar jugar i crear oportunitats i La Jana es defenia i parava el partit amb habilitat. Als locals els va costar molt i no van poder fer un futbol fluid. Al descans, 1-1.

A la segona part el C.E. Cinctorrà apretaria més, controlaria el joc i disposaria de les millors oportunitats de gol. Els canvis efectuats per Dani Blanch donarien frescura al joc cinctorrà davant un conjunt de La Jana amb un equip molt justet físicament i sense canvis. Fins a 4 o 5 ocasions clares va disposar el Cinctorrà per a marcar a les botes de Mampel, Sergi o Dani. El domini era total i al minut 70, novament Dani, remata de cap un centre de Pau, marcant el 2-1. Era el gol de la victòria.

A la recta final La Jana es va obrir per intentar empatar novament l’encontre i va disposar d’alguna oportunitat. La més clara al minut 85, en la que el porter Diego Tena salvava al Cinctorrà amb una intervenció espectacular, convertint-se en el salvador de l’equip als darrers minuts de joc.

Al final, Cinctorrà 2-La Jana 1, nova victòria al Pla de Mig Ull per a un Cinctorrà segon classificat. El proper dissabte es disputarà el partit Rossell-Cinctorrà, un enfrontament entre el tercer i el segon classificat, clau a la part capdavantera de la classificació en 2ª Regional.