El Morella guanya amb molt d’esforç en un partit ‘trampa’ davant el cuer (2-0)

comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 19 de febrer de 2012

El Morella va traure endavant un d’eixos partits trampa que solen complicar-se molt sinó comences a resoldre’s des del principi. Visitava la Fàbrica de Giner el cuer, el Benicàssim B, que sols compta amb cinc punts a la classificació. A més, es presentava amb moltes baixes i un equip molt jove. Tot i això es van saber defendre bé i als morellans els va costar molt guanyar el partit.

El principi i pràcticament tota la primera meitat va ser amb domini aclaparador dels locals. Des del primer minut, el Morella va tancar al rival al seu camp i disposaria d’oportunitats clares per obrir el marcador. Algunes de molt clares que o bé la falta d’encert o el porter visitant van impedir que acabaren en gol. Però no hi havia manera. L’ímpetu d’aquest inici es va anar diluint, fruit del nerviosisme per la falta de punteria. Això va fer que els de Benicàssim buscaren també crear perill i disposarien d’una clara acció en la que Jero va tombar a un dels atacants, en una acció de possible penal que l’àrbitre no va xiular. Va ser un seriós avís per afrontar la segona meitat i ficar-se les piles.

A la represa el Morella tornaria a la força del principi del partit i tornaria a acorralar al rival, a pesar de tenir un vent per moment moderat en contra. Bonet tindria el primer gol en una gran jugada personal, però seria Moles qui va obrir la llauna rematant de cap un centre perfecte als 62 minuts. Amb 1-0 va haver-hi incertesa al marcador, sent els morellans els que van fer més per marcar un nou gol. Però no es va ser efectiu dalt. Això va fer que el partit continuara obert. A la recta final es van viure jugades molt importants. La primera va ser molt polèmica. Llançament del Morella d’una falta indirecta que Serret marcaria de forma espectacular amb un xut sec. L’àrbitre va donar gol, o això va fer creure a tots els presents. El Morella aniria a celebrar el gol a un dels córners on es concentraven més aficionats i en eixe moment el col·legiat decretaria que no era gol, que hi havia falta d’Héctor Chillida quan estava a la tanca. El Benicàssim B trauria ràpidament la falta, aprofitant la celebració del Morella. La contra va ser de llibre de fins i tot quatre jugadors contra Jero. La fortuna es va aliar amb els locals, perquè els jugadors del Benicàssim B desaprofitarien una oportunitat d’or d’empatar el partit. El que portava la pilota no va saber que fer, cediria a un dels companys llançant-la directament fora quan els morellans es temien el pitjor. No quedaria tot en esta jugada en el camp de la polèmica. A falta de cinc minuts Jordi rebria una doble agressió per part de dos jugadors visitants causant-li un trencament de llavi. Va ser canviat i es van encendre els ànims perquè l’àrbitre no va veure res. Podia passar qualsevol cosa, però a falta d’un minut per aplegar al 90 Bonet faria el definitiu 2-0 que calmava la situació i deixava els tres punts a casa en un partit massa tens i més complicat del que es podia preveure per al Morella. L’equip dels Ports es distancia de la zona baixa perquè sols va puntuar el San Pedro B que ix dels llocs de descens en detriment de l’Orpesa. El proper encontre per al conjunt morellà serà molt complicat, a casa del segon classificat, l’Alcora amb la baixa segura de Pau per acumulació de targetes.