Primera victòria per al Vilafranca lluny del Camp del Serrito

comarquesnord.cat, Alcossebre
» diumenge, 19 de febrer de 2012

El C.F. Vilafranca aconseguia aquest diumenge a Alcalà, la seua primera victòria de la temporada 2011-2012 lluny del Camp del Serrito. L’equip entrenat per Fernando Ibáñez superava per 1 gol a 3 al Playas d’Alcossebre, conjunt cuer de la lliga a la 2ª Regional i que ha canviat d’entrenador i a la majoria de jugadors de l’equip als darrers temps. Gran primera part del conjunt de Vilafranca que s’avançava amb un contundent 0-3 al marcador. Al descans el resultat ja era el 1-3 que finalment seria definitiu. A la segona part no es va marcar cap gol.

Amb només 30 minuts tindria suficient el Vilafranca per derrotar al Playas d’Alcossebre al Camp Municipal d’Alcalà. El conjunt vilafranquí va saltar al terreny de joc conscienciat en fer un bon partit i intentar guanyar per fi fora de casa. Ja al minut 4, Pablo Prades aprofitava una errada del porter local per fer el primer gol del partit (0-1). El gol va donar confiança al Vilafranca que continuaria dominant, tractant bé el baló i portant perill a la porteria del Playas. Els locals inquietaven poc la porteria d’Adrián Vicente. Al minut 14, el Vilafranca ampliava l’avantatge al marcador amb el 0-2, marcat per Javi amb el cap. Un gol que donava tranquilitat al conjunt vilafranquí, que continuaria apretant i al minut 27, Pablo Prades, en una magnífica jugada individual marcava el 0-3. Contundent partit del Vilafranca i clar resultat al marcador.

Els locals amb el 0-3 favorable al Vilafranca, va començar a crear perill a la porteria d’Adrián Vicente. Fruit d’aquest fet arribaria l’únic gol del Playas Alcossebre al minut 36 per situar l’1 a 3 al marcador.

A la segona part no es van veure gols al camp del Playas, amb un Vilafranca al que li va costar molt més combinar al centre del camp i la precipitació s’apoderava de la situació. El Playas Alcossebre buscava balons llargs per tal d’intentar guanyar-li l’esquena a la defensa del Vilafranca, disposant de dos bones ocasions per a marcar. El Vilafranca es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió de Santos per doble amonestació i ja cap al final va disposar de varies ocasions clares a les botes d’Edo i Pablo Prades per ampliar el resultat. Però el 1-3 ja no es mouria.

Amb aquesta victòria el Vilafranca ocupa la posició 10 de la classificació amb 21 punts i ja ha superat el registre de puntuació de la temporada passada.

El proper diumenge, el Vilafranca rep la visita del Tírig, penúltim classificat en el que serà una bona oportunitat per intentar aconseguir la tercera victòria consecutiva en aquest bon mes de Febrer, pel moment, per a l’equip de Vilafranca.