David Millán acaba 9è en la prova inaugural de l’estatal de Trial celebrada a Castellolí



comarquesnord.cat, Castellolí
» dilluns, 20 de febrer de 2012

Lo pilot del Matarranya David Millán va acabar la passada setmana en novena posició en la prova inaugural del Campionat d’Espanya de Trial, celebrat a Castellolí. Millán, que enguany debuta com a pilot JTGas, va disputar la segona prova de la temporada amb nova moto, després d’aconseguir la segona posició al Campionat d’Aragó a San Vicente d’Osca. Una novena posició a l’estatal on tot i que el primer classificat (Ivan Peydro) va marcar la diferència, entre el 4at i el 10è classificat només va tindre una diferència de 12 punts.

Segons va destacar David Millán, “enguany he estrenat moto i només porto dos carreres. Vaig fer una segona posició al Campionat d’Aragó i este novè de l’estatal. Encara m’he d’adaptar a la moto, i per part meu encara em quede molta feina per fer”. David Millán va explicar que pràcticament acabaven de desembalar la moto per a San Vicente, ja que la va rebre el dissabte previ a la prova. “Però per ser la primera carrera, va anar molt bé. És tot molt diferent a lo que estava aveat”, va concretar.

Tot i esta novena posició a Castellolí, Millán va destacar que “va anar prou bé. Al final vaig acabar el 9è, però això no ere lo més important”. A més d’això, Millán va recordar que després de la lesió de fa dos temporades, “l’evolució ha anat molt bé, i el muscle no m’ha donat cap problema”. Pel que fa a la disciplina de TR1, la prova inaugural de l’estatal de trial va comptar amb la contundent victòria d’Adam Raga (Mc Morella), seguint de Toni Bou i Albert Cabestany. La pròxima prova serà a Eivissa.

Més informació: |