Morella acull esta setmana la VIII edició de l’Escola de Joventut de la UGT


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 20 de febrer de 2012

Morella torna a acollir la cita congresual dels joves sindicalistes de UGT. Per octau any consecutiu, els principals referents d’esta organització, a nivell provincial, autonòmic i nacional, participaran en esta escola de treball i formació. Entre ells, estarà present el secretari general del sindicat, Càndido Méndez, qui inaugurarà la cita el proper divendres, junt a l’alcalde de Morella, Ximo Puig, i la portaveu nacional de la coordinadora nacional d’Aposta Jove UGT-PV, Lucia Sanchís. A més, en esta edició destaca la presència de l’ex-secretària general de Política Social i Consum, Isabel Martínez Lozano.

La VIII edició de l’Escola de Joventut d’UGT-PV porta per títol “l’Anti Benestar” i se centrarà especialment en les retallades que s’estan produint en drets laborals, sanitat o educació. Esta cita reunix a prop d’un centenar de joves afiliats al sindicat. Durant eixe cap de setmana, la UGT aposta per la formació i el debat dels seus joves, mitjançant distintes xarrades, tallers pràctics i exemples del quefer diari de l’organització. La inauguració de l’escola serà el divendres a les 10 del matí i la clausura el dissabte a les 12:30.

Esta edició és la primera que organitza la recentment creada organització Aposta Jove UGT-PV, a través de la Coordinadora Nacional. Este col·lectiu el formen menors de 33 anys i és un espai de participació dels joves ugetistes, on es dissenyen distintes accions i campanyes reivindicatives.

L’Escola de Joventut d’UGT-PV arriba després d’un cap de setmana en el què els sindicats han eixit al carrer per a manifestar-se en contra de la reforma laboral.

Més informació: | |