Arenys de Lledó acollirà el pròxim 18 de març la XI Marxa Senderista del Matarranya

comarquesnord.cat . Arenys de Lledó . dimecres, 22 de febrer .
Etiquetes: ,

Lo pròxim 18 de març, Arenys de Lledó acollirà la XI Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya, una activitat recreativa i esportiva organitzada pel Consell Comarcal i que en cada edició intente recórrerpels paranys que té la comarca. En esta nova edició, com acostuma a preparar-se en los últims anys, hi ha previstos diversos recorreguts. En esta ocasió n’hi haurà dos, un de llarg de 23 quilòmetres, i un de curt de 12.

Lo recorregut de la Marxa Senderista anirà sobretot per camins i sendes del terme d’Arenys de Lledó. Se passarà per fonts, basses, barrancs, masies i arbres centenaris. En esta marxa predominaran també els paranys de la zona baixa del Matarranya, on s’anirà per camps de cultius típics, però també zones boscoses de pins carrascosos. A la part final del recorregut s’arribarà al Balcó de l’Algars.

Pel que fa a les quotes, caldrà una inscripció prèvia que serà de 14 euros per als adults, 12 euros per als federats en muntanya, i 7 euros per als menors de 12 anys. Esta quota inclou l’assegurança d’accidents per cada participant no federat en muntanyisme, lo menjar, l’avituallament durant tot lo recorregut, i també un obsequi. Per inscriure’s, cal omplir lo full d’inscripció i fer el corresponent ingrés.

Més informació: |