Comencen les Jornades del Dia de la Dona a Vilafranca


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 23 de febrer de 2012

El Grup de Dones de Vilafranca inicia els actes per a la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona. La junta directiva de l’entitat donava a conèixer el seguit d’activitats que es desenvolupen a partir d’aquesta setmana, inciant-se amb una xerrada al voltant de l’Azheimer, l’igualtat de gènere i dones de fer feina a la llar. Com sempre, el Grup de Dones de Vilafranca compta amb la col·laboració del sindicat Comissions Obreres. En aquesta xerrada es compta amb la presència de Rosario Rodríguez Montesino, Secretaria de la Dona de CCOO Comarques Nord i de Càndida Barrosa, Secretaria de la Dona de CCOO-PV.

A més, el diumenge 26 de febrer té lloc la missa de les sòcies del Grup de Dones i durant tota la propera setmana continuen les activitats. Per al divendres 2 de Març s’ha preparat la projecció cinematoogràfica de ‘La flor del desierto’, al Video Club amb la participació del sindicat UGT.

Per al cap de setmana del 3 i 4 de març tindrà lloc la culminació dels actes per commemorar el 8 de Març. Així el Centre Parroquial, situat a l’Avinguda de Castelló acull l’exposició resultant dels diferents tallers de manualitats fomentats pel Grup de Dones durant el 2011. El dissabte 3 per la nit, les sòcies del Grup de Dones s’ajuntaran al Parador de Festes per fer el tradicional sopar de germanor i la posterior nit de festa amb ball fins a altes hores de la matinada.

Més informació: | |