Dos turistes de Barcelona passen més d’un dia ‘perduts’ pels Ports de Beseit


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat,
» dijous, 23 de febrer de 2012

Una parella de turistes de Barcelona se va passar més de 24 hores ‘perduda’ pels Ports de Beseit quan intentave fer una excursió pels paranys del Matarranya. De fet, la ruta los hagués pogut costar cara, perquè es va produir algun que altre despropòsit. La parella de jubilats va eixir el matí de dilluns cap al Pantano de Pena amb lo cotxe amb l’objectiu de fer una ruta pels Ports. En l’itinerari, però, lo vehicle es va quedar encallat i penjat d’una roda, i no podien tornar al camí.

Davant d’esta situació, i segons van explicar fonts pròximes, l’home va deixar el cotxe i a la dona per demanar ajuda. Però durant esta tasca, l’home es va mig perdre pels diversos camins que hi ha als Ports de Beseit. La parella s’allotjave a l’Hotel ‘El Salt’ de Vall-de-roures, i al veure que no tornaven, los responsables de l’hotel van trucar al telèfon mòbil dels seus clients. Lo mòbil no donave senyal i després d’un ratet, van decidir avisar a la Guàrdia Civil.

Davant este avís, se va posar en marxa un operatiu on van participar un helicòpter, cinc patrulles d’agents i dos ambulàncies. Finalment, la parella de jubilats va ser localitzada cap a la nit del dia següent. L’ensurt no se’ls hi traurà ningú, tot i que l’excursió només va acabar amb això: un ensurt. Segons van explicar les mateixes fonts, los dos turistes eren asidus al Matarranya i no ere la primera vegada que feien una excursió per la zona. Esta última, però, serà difícil d’oblidar.

Més informació: |