Les protestes contra les retallades de l’IES Vilafranca es traslladen de nou al centre de la localitat



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 23 de febrer de 2012

El professorat de l’Escola de Vilafranca i de l’Institut de Secundària, acompanyats per pares, mares i alumnes dels centres educatius i respresentants dels sindicats CCOO i UGT, es concentraven aquest dijous per la vesprada a la Plaça d’en Blasc per continuar protestant contra les retallades de la Generalitat Valenciana a les administracions públiques. En aquest periode de protestes, els professors es concentren cada dijous a les portes dels centres educatius i esta era la segona vegada que es traslladen al cor del municipi per a fer més evident el malestar davant aquesta situació. Com en l’anterior oportunitat, Josep María Zapater s’encarregaria de fer lectura d’un nou manifest.

A més, es van poder veure a l’acte noves pancartes de protesta. Molts dels presents han participat a les diferents manifestacions desenvolupades a València, Castelló o fins i tot a l’aeroport per demanar-li a la Generalitat Valenciana que reconsidere la seua postura amb les retallades a les administracions públiques.

El professorat dels centres educatius vilafranquins continuaran amb les diferents protestes setmanals i demanar com es podia llegir a una de les pancartes: ‘NO ALS RETALLS EN EDUCACIÓ I SANITAT’.

Més informació: | | | |