L’Escola de Forcall no perdrà la Unitat d’Infantil programada en la nova reestructuració del Consell



comarquesnord.cat, Forcall
» dijous, 23 de febrer de 2012

A primers d’any coneixíem que bona part de les unitats escolars que es suprimien l’any vinent tornaven a afectar a poblacions rurals. Forcall, que en els darrers exercicis ja ha perdut els cursos d’Educació Secundària i una Unitat de Primària, era una de les escoles contemplades.

Després dels contactes mantinguts per l’Alcalde de Forcall, Santiago Pérez amb la Direcció General de Centres, l’Ajuntament de Forcall ha rebut la grata notícia de que la unitat d’infantil contemplada no es suprimirà. Així ho confirmava al propi Alcalde el Director General en funcions, Mario Puig.

Aquesta és una important notícia per al municipi de Forcall i les altres tres poblacions que depenen educativament parlant d’aquest municipi, La Todolella, Palanques i Villores. Aquest fet repercutirà en que es puga comptar amb més professors especialistes i que no es tinga que incrementar el nombre d’alumnes per aula. En aquesta ocasió, les quatre poblacions afectades, van presentar conjuntament les al·legacions per a que l’ unitat d’infantil no es suprimira. Una de les qüestions que s’ha destacat ha estat el fet que per al proper curs s’espera la incorporació de molts nous alumnes.

Més informació: | |