Professors i alumnes del Taller d’Ocupació de la Mancomunitat cobren els 115.000 euros que tenien pendents

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 23 de febrer de 2012 .
Etiquetes:

Els alumnes i professorat del Taller d’Ocupació de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, han rebut aquesta setmana per part de la Direcció General de Formació de la Generalitat, els diners que s’adeutaven des del passat any. Si bé l’alumnat havia rebut ja anteriorment part dels diners de les nòmines anteriors als Nadals, el professorat no cobrava des d’octubre.

El President de la Mancomunitat, Santiago Pérez rebia el dilluns la confirmació per part de Tresoreria de la Direcció General que el dimarts 21 es faria efectiu el pagament. Així, després de diversos mesos d’incertessa i de protestes, es cobraven els 115.000 euros que faltaven de les nòmines de novembre i desembre i els 109.000 del que portem del 2012. Ara, la Mancomunitat Comarcal Els Ports podrà abonar el que falta de les nòmines i també pagarà el material necessari per a les pràctiques, als proveïdors, etc.

D’aquesta manera i segons apuntava el President, Santiago Pérez, els pagaments permetran un millor funcionament de l’Escola Taller i a més anunciava que es compta amb permís del Servef per poder fer actuacions als diferents municipis de la comarca que formen part de la Mancomunitat, quan no es puga treballar a l’exterior per les condicions meteorològiques.

Més informació: