Saltapins Indoor porta l’aventura per tota la Comunitat Valenciana



comarquesnord.cat, Castelló
» dijous, 23 de febrer de 2012

Saltapins Indoor, una estructura mòbil de 100 metres quadrats amb tirolina, pont de xarxa, pasarel·la o pont tibetà, ha portat l’aventura a pobles i ciutats de tota la Comunitat Valenciana i comunitats autònomes veïnes en 2011. Milers de nens, i també els seus pares, han pogut gaudir d’aquesta activitat que es converteix en una versió mòbil del parc multiaventura Saltapins, situat a la Fàbrica Giner de Morella.

Saltapins Indoor va néixer en 2009 amb la intenció d’apropar l’aventura a col·legis, festes, fires i tot tipus d’activitats d’oci i diversió. Cada any Saltapins indoor té presència fixa en Divertilandia de Castelló, les jornades de la Universitat Jaume I, la festa de la joventut a la Plaça Major de Castelló o en les jornades de medi ambient en la Plaza Fadrell, també a la capital de la Plana. A més localitats com El Perelló, Benicarló, Almassora o Gandía també compten amb Saltapins Indoor com una de les seves principals atraccions. Així mateix els col·legis, per a les festes de final de curs, també poden comptar amb la infraestructura com atividad recreativa i original. Amb Saltapins Indoor la Fundació Blasco de Alagón dóna a conèixer el parc multiaventura Saltapins situat a la Fàbrica Giner. Amb les activitats de Indoor els més petits i els seus pares poden conèixer de primera mà com funciona el parc multiaventura. Saltapins Indoor i Saltapins col·laboren amb el Club Super 3 o el Babalà Club perquè els seus socis tinguin l’oportunitat de descobrir l’aventura, sempre amb les màximes condicions de seguretat.

» Seguretat
La seguretat és un element bàsic i fonamental en Saltapins i Saltapins Indoor. Tots els monitors estan titulats i capacitats per coordinar el desenvolupament de les activitats sense el més mínim risc pels quals s’aventuren en les diferents modalitats d’aventura que ofereix Saltapins Indoor. Com a mínim quatre monitors s’encarreguen de coordinar les activitats de Saltapins Indoor. La instal·lació és apta gairebé para qualsevol edat, des de nens fins a adults. D’aquesta manera nens i majors poden experimentar les sensacions que poden viure en Saltapins.

» Dimensions
L’estructura de Daltapins Indoor ocupa 100 metres quadrats i té una altura de 5 metres. Les reserves del parc es poden efectuar cridant al telèfon 964173256-608661155 o ben enviant un correu electrònic a reservas@saltapins.com. Saltapins Indoor recorre la Comunitat Valenciana i també Aragó o Catalunya.

Més informació: | | |