Cándido Méndez inaugura l’escola d’UGT a Morella


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 24 de febrer de 2012

Amb una roda de premsa ha començat la vuitena Escola de Joventut de l’UGT-PV. En la taula, Cándido Méndez, Secretari Genral d’UGT; Ximo Puig, Alcalde de Morella; Conrado Hernández, Secretari generat d’UGT-PV i Constantino Calero, Secretari Genral d’UGT-PV Plana Alta-Maestrat-Els Ports. En esta compareixença Cándido Méndez ha explicat quina serà la temàtica d’enguany de l’Escola de Joventut que es desenvoluparà durant el cap de setmana. Un any més i degut a l’actual situació de crisi econòmica, l’economia centrarà la major part dels col·loquis. L’augment de l’atur, amb més de 5 milions de parats; o la reforma laboral per la qual aposta el Partit Popular que, segons Méndez, afavoreix l’acomiadament.

També ha hagut una reflexió al voltant dels retalls en educació o sanitat que el govern d’Espanya està portant a terme. Cándido Méndez afirma que retallar en este tipus de prestacions no aconseguirà l’objectiu de posar punt i final a la crisi.

Les protestes dels estudiants valencians també han sigut comentades en esta roda de premsa. Des del sindicat UGT es mostra la màxima solidaritat amb els manifestants, així com es denuncia l’acció de les forces policials de València.

Finalment, la roda de premsa s’ha tancat amb unes paraules de suport per part de Cándido Méndez cap a l’Alcalde de Morella i diputat nacional, Ximo Puig.

Després de la compareixença ha tingut lloc l’acte oficial d’inauguració d’esta Escola d’UGT. Ho ha fet amb la lectura d’un manifest per part d’un dels joves sindicalistes on recolzen als estudiants valencians que han protestat pels retalls en educació.

Durant este cap de setmana, l’UGT aposta per la formació i el debat dels seus joves, a través de diferents xerrades, tallers pràctics i exemples del quefer diari de l’organització. Esta edició és la primera que organitza la recentment creada organització Aposta Jove UGT-PV, a través de la Coordinadora Nacional. Aquest col·lectiu ho formen menors de 33 anys i és un espai de participació dels joves ugetistas, on es dissenyen diferents accions i campanyes reivindicatives.

Més informació: |