ESPECIAL: Jornades de la Trufa 2012 a Morella
La tòfona és la protagonista de la gastronomia a l’hivern dels Ports
» Cronologia de notícies de Jornades de la Tòfona de Morella
» Tema: tòfona
» VÍDEO: La trufa, el diamante negro de la más alta cocina
» 18/02/2011: Les jornades de la tòfona continuen a Morella amb un Taller de Trufa amb el Meson i el Daluan
» VÍDEO: Taller de trufa amb el Meson i el Daluan
» VÍDEO (10/03/2012): Balanç favorable de les Jornades de la Trufa a Morella
» 12/02/2012: Morella combina els tallers pràctics i els actes culturals per a promocionar la trufa negra
» 12/02/2012: El genoma de la tòfona al descobert a les Jornades de la Trufa de Morella
» VÍDEO: Taller de cuina de Casa Roque
» VÍDEO: Nou plats al menú de la trufa de Casa Roque
» 04/02/2012: Els restauradors de Morella inicien els tallers pràctics de cuina de la trufa negra
» VÍDEO: La Fonda ensenya com cuinar amb la tòfona
» 04/02/2012: El gastrònom Pere Tàpias inaugura a Morella les IX Jornades de la Trufa
» 01/02/2012: Les Jornades de la Trufa de Morella combinaran la cuina i la cultura
» 30/01/2012: L’expert en gastronomia, Pere Tàpias, inaugurarà les Jornades de la Trufa de Morella