Calaceit cau al camp del Chiprana (1-0) per un gol en pròpia porteria

comarquesnord.cat, Matarranya
» diumenge, 26 de febrer de 2012

Calaceit va caure de la pitjor forma possible al camp del Chiprana. Va ser per la mínima (1-0) i amb un gol en pròpia porteria de Pere. De fet, lo partit no va ser gens fàcil, tot i que a la primera part Calaceit va tindre ocasions per fer algun que altre gol. A las segona part, però, la pressió del Chiprana i sobretot lo cansament dels visitants (motivat per les festes de Carnestoltes a Calaceit) va capgirar el partit, tancant los locals al rival al seu camp. En una jugada fortuïta, Calaceit es va fer el gol en pròpia porteria. Los visitants van intentar posar l’empat al marcador, però les circumstàncies ho van fer impossible. Lo cansament de l’equip i també el mal estat del terreny de joc es van notar, i el Calaceit se’n va anar de buit del camp del Chiprana. Un rival que gràcies a esta victòria es pose líder en solitari amb 6 punts de 6 possibles.

Segons va apuntar David Insa, portaveu i membre de la junta directiva del Calaceit, “lo terreny de joc, en teoria és d’herba natural. Però hi havie de tot menys herba”, fent menció a la dificultat de jugar en estes circumstàncies. Pel que fa al treball, Insa va explicar que “a la primera part va haver domini del Calaceit, amb tres ocasions que no es van materialitzar per les bones intervencions del porter”. En canvi, “a la segona part vam eixir dormits, mos van embotellar a la porteria i el gol lo vam marcar natres mateixos”. Insa va reconèixer que l’equip no va estar bé físicament ni mentalment, i que “després d’una festa grossa, lo Calaceit, malament. A la primera part los vaig veure en la línia de les ultimes jornades. Però a la segona part, vam estar nuls”. Pel que fa al rival, lo va definir “molt ordenat, ben posat al camp i estan acostumats a jugar a este camp, ja que la pilota feie vots estranys”. Tot i la derrota, Insa està convençut de que la dinàmica canviarà. La primera possibilitat serà la pròxima setmana a Valdealgorfa.

De cara a la pròxima jornada, Calaceit tornarà a jugar a domicili, en esta ocasió davant del Valdealgorfa, equip que es manté en segona posició gràcies a la victòria obtinguda al camp del Nonasp. La diferència entre els dos equips ara mateix és només de 2 punts i els resultats de la primera fase avalen un empat, ja que los dos partits jugats enguany van acabar amb empat a gols. Lo Calaceit està ara en penúltima posició, amb només 1 punt.