Cretense cau al camp del filial del Teruel (2-0) davant un polèmic arbitratge


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Queretes
» diumenge, 26 de febrer de 2012

Lo Cretense va caure per segona vegada consecutiva en lo que va de lliga d’ascens. En esta última ocasió ho va fer a domicili. En concret, al camp del Teruel B, que serà el desplaçament més llarg que tindran los del Matarranya en esta segona fase. Lo Teruel va pessigar primer i va aconseguir el primer gol a la primera part. Tot i això, lo filial dels de la capital provincial no ho van tindre fàcil, i l’equip del Matarranya va plantar-li cara i inclús li va posar la por al cos. Les lesions i els canvis obligats prematurs van dificultar encara més lo repte del Cretense, que va veure com lo rival matave el partit al minut 37 de la segona part en una jugada molt protestada pels visitants, ja que van considerar que hi havie un “claríssim” fora de joc.

Segons va destacar l’entrenador del Cretense, Alfredo Fuster, “personalment vaig veure a l’equip amb moltes ganes, però no teníem tots los efectius necessaris”. Tot i això, “lo Teruel no ho va tindre gens fàcil”, i una vegada més, lo tècnic del Cretense va lamentar que les decisions arbitrals beneficiaren lo Teruel. “Lo segon gol va arribar en un clar fora de joc que no va veure l’àrbitre, com quasi sempre passe aquí”, va defensar Fuster. A més, l’entrenador del Polideportivo Cretense va remarcar que “arribàvem molt justets al partit, i a la primera part ja vaig fer els canvis que podíem fer per lesiones. I sense canvis i sense tindre jugadors de refresc, això va implicar molt amb lo joc”. A la vegada Fuster va afegir que “se va plantar molta cara. Ocasions clares no em vam tindre, però a ells se’ls notave que es posaven nerviosos. Vam disparar en diverses ocasiones, però no en clares ocasions”.

Amb esta segona derrota, lo Cretense baixe fins a la penúltima posició i està empatat a zero punts amb Calanda. A només 1 punt hi són Alcorisa i Albalate del Arzobispo, que seran los dos rivals que es trobarà el Cretense de cara a les dos pròximes jornades. En este context, Fuster va valorar la importància de tindre camp de terra i d’aprofitar-ho per sumar punts.

Més informació: