El Cinctorrà guanya a un Rossell que no perdia a casa des de fa 2 anys

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 26 de febrer de 2012

El C.E. Cinctorrà donava un pas endavant en el somni de l’ascens a 1ª Regional. A l’enfrontament entre el tercer i el segon classificat, el Cinctorrà guanyava per 1 gol a 2 al camp del Rossell i s’afiança a la segona posició del campionat. Un gol de Sergi a dotze minuts del final servia per a trencar les taules i permetia al Cinctorrà sumar la seua vuitena victòria consecutiva. Tot un rècord per a un C.E. Cinctorrà intratable aquesta temporada.

Feia quasi dos anys que el Rossell no perdia a casa. Des del Maig de 2010 per a ser més exactes. I el Cinctorrà trencava aquesta ratxa en el dia clau. Partit amb ambient de Carnestoltes amb xaranga i públic disfressat i més de 50 persones arribades des de Cinctorres i altres municipis de la comarca com Morella o Vilafranca. Partit jugat amb molta esportivitat i sense cap incident.

L’encontre a la primera part va ser molt igualat. Cap dels dos equips assumiria riscos defensius i el partit era bonic i disputat però sense ocasions. Als 25 minuts de joc, el Cinctorrà disposaria d’una ocasió clarissima per a marcar i el xut final de Dani el salvava un defensa baix els pals. El posterior rebot va caure a Alejandro i el xut s’estavellava al travesser. Gran doble ocasió.

Al minut 28 arribava el primer gol del partit. Llançament de Pau de banda que allunya un defensa del Rossell i el baló li torna a caure al propi Pau que amb un potent xut des de fora de l’àrea col·locar un misil que es cola per l’escaire. 0-1. Però el Rossell empataria al minut 38. Baló llarg que pentina un davanter per a que l’altre, Aleix, entrara en carrera i per baix empatara a 1. Amb l’empat acabava la primera part.

A la segona part continuaria l’equilibri amb molta lluita i bona disposició tàctica dels dos conjunts. Molta emoció però poques ocasions de gol. Christian, porter del Cinctorrà només va haver d’intervindre en algún xut allunyat del Rossell. Al minut 75, el Rossell es quedava amb 10 jugadors al ser expulsat el capità per agradir a Andreu i al minut 78 un baló centrat des de la dreta es pentinat per Alejandro i apareix Sergi amb molta velocitat per controlar i definitr creuant el baló i marcat el 1-2. Locura per als aficionats i jugadors del C.E. Cinctorrà!!

Al minut 88 el Rossell tindria la millor ocasió de la segona part en un llançament de lliure indirecte que va anar fora. L’àrbitre afegiria 5 minuts al final que es van fer llargs per al Cinctorrà, però es va poder aguantar i al final victòria del C.E. Cinctorrà. Els de Dani Blanch son segons amb 47 punts, tres més que el Xert (amb un partit menys) i que el propi Rossell.

Diumenge que ve, ‘derbi’ comarcal a la jornada 22. C.E. Cinctorrà-C.F. Vilafranca al Pla de Mig Ull.