El Morella encaixa la major derrota de la temporada front un potent L’Alcora

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 26 de febrer de 2012

Clara derrota del Morella FC en el seu darrer partit a casa del camp del segon classificat de la lliga, L’Alcora. El resultat per als locals (7-2) parla per sí soles i reflexa el que es va veure al camp. De moment, és el major correctiu que han tingut els morellans en la temporada, esperem que l’últim, on l’únic positiu és que era un dels partits que no és davant un rival directe en la lluita per la permanència. A més, pocs equips puntuaran davant aquest potent i fort conjunt i la majoria d’equips que estan per baix del Morella va perdre la darrera jornada.

El partit es va disputar el dissabte per la vesprada per la celebració del Carnestoltes de la capital dels Ports. Els morellans es van presentar amb baixes importants principalment en la línia defensiva sense poder comptar amb Pau i Soro per sanció i Marc Bellvís i Carni per motius personals. Les coses van començar malament perquè al primer minut els locals farien el primer gol en una entrada per la banda que remataria un davanter sense oposició. El Morella va intentar refer-se comptant amb una bona ocasió de Jordi, però els de L’Alcora no van afluixar i també tindrien ocasions així com van fer el 2-0 als 13 minuts en una nova internada per la banda. Als 25 minuts en un possible fora de joc aplegaria el 3-0 i al 33 el 4-0 que hagués pogut ser abans evitant-ho Jero. Els locals eren un vendaval i el Morella no podia davant la força del rival. Tot i això, abans del descans els visitants comptarien amb noves oportunitats i marcarien el 4-1 obra de Bonet al rematar de cap una falta treta per Jordi i introduint l’esfèric per l’escaire.

A la represa es repetiria el guió. Al primer minut arribaria el cinquè de L’Alcora en un despiste general del Morella. Qualsevol opció d’inquietar el resultat es va esfumar. Als 59 minuts nou pal en una bona jugada col·lectiva dels alcorins per fer el 6-1. Els morellans sols volien que acabara el partit, a pesar de fer el 6-2 obra d’Ángel a la treta d’un córner. Als darrers instants, els locals farien el definitiu 7-2. La nota més destacada per al equip dels Ports va ser el retorn als terrenys de joc de Víctor al recuperar-se d’una lesió de llarga duració que li ha impedit jugar la majoria de partits d’esta campanya.

Derrota clara i justa front a un dels millors equips de la categoria, l’únic que li fa ombra al líder, l’Sporting Benicarló. El resultat fins i tot encara hagués pogut ser més ampli, ressaltant també que el Morella també va tenir les seues opcions. El proper partit serà més important al rebre la visita a la Fàbrica d’un rival directe en la lluita per continuar a la primera regional, l’Orpesa, conjunt al qual els morellans van guanyar a la primera volta.