El Vilafranca doblega al Tírig amb 10 jugadors

comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 26 de febrer de 2012

El C.F. Vilafranca sumava aquest diumenge la seua tercera victòria consecutiva, derrotant al Tírig per 3 gols a 1 al Camp del Serrito. L’equip vilafranquí ha sumat els 9 punts possibles que s’han disputat al mes de febrer i es confirma a la desena posició de la classificació de la 2ª Regional amb 24 punts. Victòria molt treballada i que arribava a la recta final del partit amb els gols de Javi Prades i Adrián Andrés, quan l’equip estava jugant amb 10 per l’expulsió de Pablo Prades.

Discret espectacle el que oferien Vilafranca i Tírig al Camp del Serrito, en partit que acabarien guanyant els locals a la recta final. La primera part va ser de continuades pèrdues de baló i poques ocasions de gol. Això sí, el Vilafranca intentaria dominar la situació davant d’un Tírig ben posicionat en defensa i que intentava inquietar la porteria d’Adrián Vicente. El Vilafranca presentava importants baixes al centre del camp, com les de Javier, Pablo Tena i Santos, que havien donat gran rendiment als darrers partits i aquest fet es va notar i molt. En una de les poques arribades del Vilafranca en aquest primer període i en una bona jugada per banda esquerra d’Edo, el seu centre era introduït per un defensa en pròpia porta al minut 31, en el que significava l’1 a 0. El Tírig no es va descomposar i disposaria de dues bones ocasions a la recta final del primer temps però es trobaria en un esplèndid Adrián Vicente que les va desbaratar.

A la segona part, el joc continuaria en la mateixa línia i el Vilafranca començava a patir en defensa. Especialment en accions a baló parat. Costava traure el baló del darrere i l’equip estava cada vegada més tancat a la seua àrea. Tampoc és que el Tírig apretara en excés, però l’empat arribaria. Al minut 58, el Tírig marcava l’1 a 1 en una jugada mal defensada pels locals.

Al minut 70 el Vilafranca es quedava amb 10 jugadors per l’expulsió de Pablo Prades. L’atacant vilafranquí protestava airadament a l’àrbitre un fora de joc i veia la segona targeta groga, anant-se al carrer i deixant amb inferioritat el seu equip. També va ser expulsat l’entrenador Fernando Ibáñez en la mateixa jugada.

Però amb un jugador menys el Vilafranca va saber guanyar el partit. Al minut 80, Javi Prades empalava el baló perfectament per baix a l’eixida d’un còrner per marcar el 2-1 i tornar a posar en avantatge al quadre vilafranquí. Amb 10 jugadors el Vilafranca aguantaria bé i la feina es remataria ja al temps afegit amb el 3-1 un autèntic golàs d’Adrián Andrés amb un xut fabulós des de fora de l’àrea. Una ‘folha seca’ impressionant del davanter vilafranquí molt celebrada al Camp del Serrito.