LA FALSA: “Primavera valenciana”

Joan Carles Marcobal . 26 de febrer de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Ja és primavera al País Valencià i no la confonguen amb la d’El Corte Inglés, no té res a veure. Amb eixe nom s’ha batejat al moviment, sobretot estudiantil, que ha començat a moure’s pels carrers del nostre país per tal de fer palès el seu descontent amb la situació que patim. La ciutadania ha començat ha mostrar el seu cabreig per les continues retallades, pel futur incert que se’ns aveïna.

Per a molta gent la situació es fa insostenible i ja no és capaç de combregar les rodes de molí que ens han vingut empassant en altres temps de bonança econòmica: l’aeroport de Castelló (amb estàtues de cabdills, car, inútil i encara per reformar), Terra Mítica desmitificada i absurda, una Fórmula 1 que tan sols beneficia a Ecclestone i a Rita Barberà, etc. front unes escoles sense calefacció ni material docent, unes farmàcies que es buiden de medicaments, uns hospitals amb atenció més que deficient, quantitat innombrable d’empreses creditores de l’administració i ajuntaments arruïnats per culpa de la mala gestió dels responsables de la Generalitat.

I per si els nostres mals en foren pocs, ja no governa Zapatero per tirar-li les culpes. Als gestors de la Generalitat se’ls han destapat les vergonyes, la gent ha dit prou i ho diu al carrer. I l’únic que han sabut fer, ja que tenen la força però no la raó, ha sigut aventar la policia. I així no aconseguiran callar a eixa ciutadania, més bé al contrari. El poble que els ha triat per a governar els està demanant responsabilitats. Algun dia tenia que passar, es veia vindre.

Més informació: | | |