Comencen les obres de rehabilitació de l’Hotel Cardenal Ram




comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 27 de febrer de 2012

Coincidint amb la visita del president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, a Morella per a reunir-se amb l’alcalde Ximo Puig, han començat les esperades obres de remodelació de l’Hotel Cardenal Ram, una infraestructura hostalera emblemàtica de la capital dels Ports.

Este començament de les obres de l’hotel Cardenal Ram va ser anunciat a finals de l’any 2009 per llavors president Carlos Fabra, uns mesos després del seu tancament. Ara la Diputació de Castelló, de la mà de Javier Moliner, ha afirmat que la seua intenció és tirar endavant la gestió de l’hotel el més aviat possible per tal que una vegada finalitzen les obres la reobertura siga instantània.

L’hotel Cardenal Ram és un dels més emblemàtics de la ciutat. Està ubicat al Palau que va construir la família Sunyer en el segle XVI i en els anys 60 del segle passat se li coneixia com el “Parador”, per les seues característiques tan semblants a este tipus de complexos hotelers. La seua reapertura està més pròxima, després del començament de les obres i la pròxima licitació de la gestió de l’immoble L’Ajuntament ha instat a la Diputació en este període a què realitze este tràmit perquè el concessionari puga participar en el projecte de rehabilitació de l’immoble. El president de l’administració provincial ha anunciat que es licitarà en breu.