La Diputació sufragarà amb 50.000 euros la recollida d’animals morts de les explotacions ramaderes



comarquesnord.cat, Portell
» dilluns, 27 de febrer de 2012

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i el president de l’Associació d’Usuaris de Casetes de Recollida de Cadaveres d’Animals no Bovíns de la província de Castelló, Sergi Puchol, ha signat aquest dilluns el conveni pel qual la institució provincial finançarà amb 50.000 euros la retirada i transformació d’animals morts de les explotacions ramaderes. A més, aquest acord permetrà associades, la gestió i manteniment de les casetes de recollida d’animals morts i la defensa de la continuïtat del sistema de recollida de cadàvers d’animals morts procedents de la ramaderia en les casetes dels municipis de la província de Castelló.

A més de la signatura del conveni ha tingut lloc una reunió de treball a l’Ajuntament de Portell on Moliner s’ha compromès a fer d’intermediari amb la conselleria d’Infraestructures per arreglar la carretera CV-125 i a prestar la col·laboració dels tècnics provincials de turisme per dur a terme iniciatives turístiques en Portell. A més, la Diputació assumirà la redacció del projecte de rehabilitació de la casa Abadia, atenent la petició de l’alcalde, Álvaro Ferrer.

El president provincial, Javier Moliner, ha destacat que “és necessari la posada en valor del patrimoni cultural d’aquesta comarca i de les seves possibilitats com a elements consolidadores de la població i de creació de riquesa. Per això ens desplacem fins a l’últim racó de la província, amb tal d’atendre les demandes dels nostres ciutadans, estar més prop dels seus problemes i aportar solucions”.

Més informació: |