L’estanc de Calaceit ha penjat lo cartell de ‘Vendido aquí’, pel Primer Premi de la Loteria Nacional d’este dissabte


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Calaceit
» dilluns, 27 de febrer de 2012

L’estanc de Calaceit ha penjat lo cartell de ‘Vendido aquí’, fent referència al Primer Premi de la Loteria Nacional d’este dissabte, que ha recaigut en el número 04397 i que havien adquirit diversos veïns de Calaceit i de pobles de la vora. Tot i que encara no es coneixen les quantitats repartides i el número d’agraciats, des de l’estanc de Calaceit ja han avançat que és una alegria enorme vendre este número i compartir la il·lusió amb tot lo poble.

Segons va explicar la propietària de l’estanc i de l’administració lotera de Calaceit, Mari Carmen Ortí, “al principi quasi no m’ho creia, però del dissabte a ara ho he pogut assimilar una mica més”. Ortí va reconèixer que “estic molt contenta i és una il·lusió molt gran i que tenim tots los loteros. Més encara als puestos petits, on coneixes a la gent, los comentaris i tot i espero que no sigue l’últim, ni molt menos”, va concretar.

A la vegada, la propietària de l’establiment va explicar que fins ara, ha estat lo premi més gros que ha repartit l’administració i que n’havien tocat altres però “no d’esta embergadura. És difícil que un primer premi caigue a municipis medutets”. Pel que fa als agraciats, Ortí va destacar que és difícil conèixer la quantitat repartida i el número de premiats, perquè inclús alguns d’ells prefereixen estar en l’anonimat.

Més informació: