Vilafranca es queda sense ‘La Dama de Hierro’ per una avaria


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 27 de febrer de 2012

Vilafranca es va quedar sense cinema aquest passat diumenge a causa d’una avaria del rectificador, la part de la màquina de projecció que s’encarrega de marcar la potència dels watts. Feia cinc anys que el cinema no tenia problemes, però aquest petit incident va obligar a suspendre la sessió en la qual s’anava a passar la pel·lícula ‘La Dama de Ferro’ que narra la vida de Margaret Thatcher. Aquest treball precisament va guanyar un Òscar la nit del diumenge amb Meryl Streep com a millor actriu.

L’anunci de suspensió es va realitzar el dissabte mitjançant SMS i cartells, però algun despistat es va assabentar quan va acudir el mateix dia que estava previst la passada. La màquina desbaratada es troba a València esperant que s’arregle el més prompte possible.

La pel·lícula encara està en la localitat a espera del que decidisca la distribuïdora que la podria reclamar pel fet de tenir més demanda per la consecució del premi cinematogràfic. La intenció de l’ajuntament és projectar-la aquest diumenge encara que tenen dubtes que s’hagen solucionat els problemes amb el rectificador.

Més informació: