El subministrament d’aigua torna a la normalitat a Vilafranca després dels problemes de les gelades


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 29 de febrer de 2012

L’onada de fred siberià que hem viscut durant la primera quinzena del mes de Febrer a tota Espanya i que ha tingut una força considerable a la comarca dels Ports, encara causava problemes aquestos dies a diferents punts de les nostres terres. Vilafranca, durant l’onada de fred, enregistrava una temperatura mínima de -9 graus i ha comptat amb mínimes sota zero quasi tots els dies del mes de febrer. La situació ha millorat especialment als darrers dies amb un oratge quasi primaveral, encara que les temperatures mínimes continuen situant-se per baix del 0 graus.

L’onada de fred va ser especialment dura entre els dies 3 i 15 de febrer. Als primers dies moltes canonades d’aigua quedaven congelades a Vilafranca i els efectes encara s’arrossegaven fins a aquest dimarts, en el que definitivament van quedar solucionats els problemes. Rebentons a les canonades de l’Escorxador, a l’Edifici Polivalent, al Museu de la Pedra en sec o a les Escoles, es van poder solucionar rapidament. L’Escola Infantil o el Camp del Serrito encara presentaven problemes de subministrament, encara que ja s’han solucionat. En el cas de l’Escola Infantil, l’Ajuntament de Vilafranca portava aigua tots els dies i s’ha funcionat d’aquesta manera durant estos dies. Al Camp de futbol del Serrito es van disputar diferents encontres aquest passat cap de setmana, com el Vilafranca-Tírig de 2ª Regional. Els jugadors es van duxar al Poliesportiu.

Finalment els problemes pels rebentons i la congelació de les canonades a Vilafranca en aquest episodi de fred intens pareix que definitivament s’ha solucionat. Cal destacar que durant els dies de fred siberià, aquestos problemes també es van produir a vivendes del municipi a diferents barris de la localitat.

Més informació: | |