Mor un veí de 85 anys de La Freixneda en un accident de trànsit entre dos cotxes quan eixia d’una finca a l’A-231

comarquesnord.cat . La Freixneda . dimecres, 29 de febrer de 2012 . 2 comentaris
Etiquetes:

Un home de 85 anys va morir la tarde de dimarts després de que col·lisionaren la furgoneta que ell conduïa i un turisme que venia direcció Valljunquera. L’accident mortal es va produir al terme municipal de La Freixneda, municipi d’on era veí la víctima. Lo succés se va produir a les 16.40 hores de la tarde de dimarts al quilòmetre 9.4 de la A-231 (carretera de Vall-de-roures i Valljunquera), on van col·lisionar frontolateralment un turisme i una furgoneta.

A conseqüència de l’impacte ha mort RDA, un home de 85 anys, veí de La Freixneda i conductor de la furgoneta, mentre que ha resultat il·lesa la jove de 24 anys que conduïa el turisme i que és veïna de Barcelona. De fet, este es lo segon accident greu que es produeix a la carretera de La Freixneda en només dos mesos, després de que el passat 31 de desembre un veí de Valljunquera de 74 anys resultés ferit greu en lo mateix vial.

Segons les fonts, la conductora del turisme és treballadora de l’empresa de càrnics Arco Iris i en lo moment de l’accident eixia de la seua jornada laboral. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar un vehicle cisterna i un furgó de bombers procedents del Parc de Bombers d’Alcanyís. A més, per part de la Guàrdia Civil s’hi van desplaçar 4 agents de atestats. La víctima de 85 anys va morir en l’acte degut a la forta col·lisió frontolateral i des de la Delegació del Govern es va informar que com “a causa probable de l’accident, lo conductor” de la furgoneta “no ha respectat un senyal vertical d’Stop”.

Més informació:

/span> comentaris

  1. El meu condol per als familiars.
    I respecte al ‘periodista’ que redacta, li recomano llegir, passar per la facultat i escriure en les normes que estableix l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

  2. La notícia està redactada des de la redacció de comarquesnord.cat al Matarranya (Terol) i, a falta d’una acadèmia de la llengua autòctona, comarquesnord,cat va decidir des d’un principi respectar la varietat dialectal que es parla a la zona.

    Moltes gràcies per llegir comarquesnord.cat