Morella millora l’entorn urbà amb diverses actuacions en zones verdes


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 29 de febrer de 2012

L’Ajuntament de Morella ha realitzat diverses actuacions per a millorar l’entorn urbà de la localitat. En concret, ha condicionat un tram més de la popularment coneguda com a Segona Albereda, ha millorat la zona verda del barri de la Puritat i ha netejat arbres amb risc de caiguda a l’Hostal Nou. Les dos primeres intervencions han suposat una inversió de 8000 euros, finançades mitjançant fons municipals i del conveni entre la Mancomunitat de la Taula del Sénia i el Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí.

El regidor de desenvolupament rural, Rafael Pallarés, afirma que “hem de coordinar xicotetes actuacions que complementen a altres grans inversions, per a així millorar la nostra ciutat”. En este sentit, apuntava que “hem d’anar adequant el camí de la Segona Albereda, en funció de la disponibilitat econòmica, perquè és una zona verda d’importància amb una gran utilitat per als veïns i els visitants”.

La millora del camí s’ha realitzat també en la zona del barri de la Puritat. Així, la part de la senda acondicionada és la que va des d’este punt cap al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. En esta ocasió s’ha netejat un tram i s’han millorat els desaigües, per a canalitzar millor les aigües. Cal recordar que la mitat del camí que permet visitar la ciutat extramurs es va rehabilitar entre 2009 i 2011 i permet vorejar la localitat des del Portal de Sant Mateu a l’aqüeducte de Santa Llúcia.

A més de l’actuació en el mencionat camí, l’Ajuntament també ha replantat arbres en la zona verda del barri de la Puritat i ha realitzat unes millores en les voreres. Finalment, el consistori també ha realitzat una actuació de neteja d’arbres que estaven en risc de caure, en la zona de l’Hostal Nou.

Més informació: |